Mryem33 Merhaba kızlar bebeklerinizi emziğe nasıl alıştırdınız ? Ben alıştırmaya çalışıyorum midesi bulanıyor ve ağız dolusu kusuyor
Zeynep_Celikk Mryem33 bizimki de öyleydi midesi kalkıyordu hepsini denedim hiç birini almadı en son aventin emziklerini denedim tuttu ama bazen çok nadir onda bile midesi kalkıyor 🤦🏻♀️
Ahlasbebekveannesi Mryem33 Envai çeşit belki 10tane emzik aldık doğduğundan beri hala kabul etmiyor 3 aylığız . Kimi bebek kabul etmeyince etmiyor malesef bende kendimi ileride birde emzik bıraktırmak için ugrasmiycam en azından deyip avutuyorum😄
bsra1321 2 aylık bebeğim ben de alıştıramıyorum malesef.. avent ve bibs denedim. Kusmuyor ama dili ile itiyor, çiğner gibi ağzında oynatıyor ama emmiyor :(
Cinar2021 bsra1321 benimde 1.5 aylık oğlum kabul etmiyor hemen ağlıyor huzursuz oluyor alıştıracağım bende bıraktım uğraşmıyorum
Deleted12 Mryem33 doğduğunun 5. Günü sıradan bir emzik vermiştim aldı. Uğraşmadım. Şimdi 8 aylık sadece uykuya geçişte alıyor gerek görmüyor. Almıyorsa valla alistiramazsin. Ama hurma ezmesine batır öyle ver bakalim belki tutar. Yada kiraz uçlu emziklerden al.
Temmuz2021 Mryem33 bebeğim 2 günlükken verdim aldı hemen. Hala kullanıyoruz uykuya geçişlerde. Nuk un ürünlerini deneyin. Bende aynı sorunu biberonda yaşadım. Biberonu agzına almıyodu yada mide bulandırıyordu. Tabiye üzerine Nuk un biberonunu aldım. İlk denemede biberonu emdi.