Kerime_utanc Kızlar tuhaf birşey söylicem doğum yapalı iki ay oldu hamileyken hic asermedim emzirdim emzireli canim deli gibi birşeyler cekio resmen aseriyorum dilim sulanio yemezsem canimin cektini okadar 😕😕😕😕 bendemi var gariplik aceepppp 🤔🤔🤔
GizemFerit Kerime_utanc ahahahhaha aynı ben 😂😂😂😂 hamileyken Doğum yaptıktan sonra kiloların hepsini verecem diyordum şimdi aynıyım 😂😂😂😂
Masalim Kerime_utanc canım bende aynıyım ıkıncı bebegım hıc asermedım ıkısındedr oglum 13 gunluk her gordugumu canım cekıyo😀
Serrase Kerime_utanc bizim buralarda emziren kadın da hamile muamelesi görür emziren kadının yaninda bişe yenirse kesinlikle verilir ona da istemem dersen de sen değil sütün umar derler😅cani istediği bişe olur yemez ise de göğsün şişer derler. Senin ki de böyle bı durum belki 😁
Busu48 Kerime_utanc Bende aynı durumdayım ya hamileyken bu kadar asermedim ne görsem ne duysam istiyorum yiyorum kokusu gelse bile yeter yapıyorum alıyorum yiyorum ne zaman bitecek acaba bu durum 💆🤦
Busu48 Serrase Aynısı bizde de var 🙋 5 aylık olmak üzere oğlum yanımda su içseler bile sütün çeker deyip önce bana veriyorlar 🙈