30undabiranne 6 aydan önce 4 aylık bebeğe mama veya süt içmeyen bebeğe mama ve süt dışında bişey veren varmı? Çevremde çok var cuma doktora sorucam ama erken mi 🙄
Gokayrab 30undabiranne birde iştahsız bebekse demiri düşük olabilir demirine baktırın geceleri uykudayken besleyin öglen uykuya dalarken besleyin uykudayken direnmezler.
ikicocukluAnne_ 30undabiranne anne sütünü az alıyorsa Demir’i düşmüştür bizim de öyle olmuştu baya düşmüş şurup kullanıyoruz şimdi uykusunda içiyorlar ancak 4. Ayda başlamıştı 8 ay oldu şimdi de dişten yemiyor 😔
Enderefeninannesi 30undabiranne canım bizim doktorumuz önerdi 4,5 aylıkken başladık yoğurt ve meyveleri tattırıyorum dolu dolu vermiyorum
30undabiranne BBBuse hmm ne bileyim hiç birşey yemiyor tüm gün aç tüm gün 3 kere mama içiyor zorla. Çevremde çok böyle olan arkadaşlar var onlar hep çorba yapmışlar ondan merak ettim 😌 teşekkürler
Gokayrab 30undabiranne mama içmeyen çorbayı hiç içmez. Devam sütleri ve anne sütü 1 yaşa kadar kullanılması gerekiyor ek gıda ile aynı şey ddeğil devam sütlerinin içi zengin anne sütüne yakın ek gıda ile bir tutulmaz. Araştırabilirrsinizz
30undabiranne BBBuse 🤧 bende zaten emzirmek istiyorum hırçınlaşıyor mama veriyorum çığlık atıyor. 🥺 Bende hiç istwmiyorum zaten çok olmasada sütüm var ama içiremiyorum bencede saçma geldi 4 ayda bişeyler yedirmek ama yinede sorayım dedim
30undabiranne Gokayrab aynen sadece uyurken içiyor. Demiri bizde dğşündük dün başladık demir ilacına ondan olabilir mi 🤦♀️
30undabiranne ikicocukluAnne_ nizde herşeyi düşünüyoruz ya diş mi demir mi boğazındamı bişey var cuma gidicez ama zor geçiyor günler hiç yemiyor 😒