PrensesimDuru 3 gündür ateşimiz iniyor çıkıyor tahliller temiz çıktı boğaz kızarık denildi, diş olabilir denildi. Bunu yaşayan var mı ? Çok çaresiz hissediyorum kendimi 😭
Fatmaaa_klnc PrensesimDuru Korkutmak istemem ama bizde yaklaşık 10 gün sürdü ve bebeğim covid çıktı kaç kere tahlil vs yapıldı
Gozde_alparslan PrensesimDuru oldu bir buçuk hafta bende yaşadım oğlum andien ateşlendi önemsemedim bir iki derken götürdük testleri temiz çıktı enfeksiyon yok dendi boğazı kızarık dedi doktor ateş düşürücü kullan dört saaatte bir dedi antibiyotik vermedi benim evde buhar makinam vardı günde bir kez buhar verdim sıcak şeyler icirdim ama bir haftadn fazla.surdu ateşi düşüyor iniyordu çok şükür düzeldi sidmi
AgentMom PrensesimDuru bizde öyleydik. Hatta dün bende ateşlendim hala yatak döşek yatıyorum. Gece gidip test yaptırdık sonuç negatif. Bebeği doktora götürdük bütün testleri temiz. Ateş düşürücü kullanın birkaç gün daha gözlemleyin dedi. 3 gün ara ara ateşten sonra kuru öksürük başladı. Keyfi yerinde Şuan için. Takip ediyorum sadece.
Dmrcnn PrensesimDuru aynı şeyi bizde bu hafta yaşadık 4gün inatçı ateş 39 40 ateş düşürücüyle ancak 38.5 kadar düşürebildik boğazı kızarmış dedi doktor 2gün antibiyotik kullandık ateş düştü ve bianda döküntüler başladı 6.hastalıkmış. Parklarda va heryerden cok kolay bulaşır dedi doktor üç gün instcı ateş sonra döküntü başlıyor
PrensesimDuru Fatmaaa_klnc başka bir şey var mıydı öksürük vs? Geçmiş olsun size de şimdi nasıl bebiş ?
PrensesimDuru Gozde_alparslan aynen yaşadığınız şeyleri yaşıyorum ben de az önce acilden çıktık. 3 ay önce havale geçirdi o yüzden daha çok korkuyoruz
Gozde_alparslan PrensesimDuru çok geçmiş olsun size de bende ateşten çok korkuyorum 37.7 oldu mu oanik basliyr hemen hastaneye koşuyorum korkmayın bol bol ılık seyelr icirin ve emzriyorsaniz emzirin
AgentMom PrensesimDuru yok işte. Dün hastanede doktora diyorum neden olur. Hava değişim olabilir diyor. Dişte olabilirmiş ama görünürde diş yok. Birkaç gün içinde bir şey olursa tekrar gelin dediler
Fatmaaa_klnc PrensesimDuru çok sağolun hiçbirşeyimiz yoktu sadece ateş vardı ve ateşin ardından ishal ve öksürük geldi şuan çok iyi çok şükür ama 10 günümüzü aldı…Bebekler fazla hissetmiyor denildi ama ateşimiz düşmedi
PrensesimDuru Dmrcnn doktorumuz antibiyotik vermedi. Ben de pek taraftar değilim çünkü 2 kez kullandı. Çok geçmiş olsun size de.
Annebebek58 PrensesimDuru benimde bebegim 1 hafta hasta yatti 3 gun dusmeyen atesle bas ettik Bogaz kizarikligi dedi antibiyotik verdi onu 3 kullanimda fayda etti Ates dusurucuyu donusumlu olarak kullanmak daha iyi Apireks ve calpol kullandim 3 gunun sonunda gecti cok sukur rabbim tekrar yasatmasin hic bir anne babayi evladiyla sinamasin cok gecmis olsun insaAllah tez atlatir
PrensesimDuru Annebebek58 çok sağolun amin inşallah aynen biz de dolven kullanıyoruz dönüşümlü vermedim daha calpol veririm öyle olursa
Bozzzzy PrensesimDuru bizde üst solunum yolu enfeksiyonu olmuştu antibiyotikle geçti anca canım 3 gün ateşi indi çıktı
Ahmetarasmom PrensesimDuru on beş gün aynı şeyi yaşadık bizde herşey temizdi boğazı filan enfeksiyon yoktu vücudunda sadece dişten kaynaklı dedi doktorumuz
PrensesimDuru Ahmetarasmom 15 gün çok uzun süre yA çok geçmiş olsun. İnşallah o kadar sürmez çalışıyorum bir yandan nasıl yapacağım bilmiyorum
Gzdzeynep PrensesimDuru 6. Hastalık olabilin yakın zamanda geçirdi kızım 4 gün süren ateş calpolle bile düşmüyordu sonrasında birden kesildi ve vücudunda döküntüler çıktı ve kendiliğinden geçti. Böyle birşey olabilir çok geçmiş olsun
PrensesimDuru Gzdzeynep ben de ondan şüpheleniyorum. İlaç verdiler mi döküntü olduğunda ? Nasıl bir süreçti ?
PrensesimDuru Gozde_alparslan korkmamak elde değil dediğimiz gibi 37.6 oldu mu önce ilaç sonra koştur koştur hastane. Bir de sürekli emziriyorum ama bilmiyorum yA ilaçsız da olmuyor
Dmrcnn PrensesimDuru sizede geçmiş olsun o kadar instcı ki ateş antibiyotik olmadan atlatamadık biz ve ilk defa ateşlendi oğlum ilk defa hastalandı🥺