cinarinannesiiii Kızlar oğlum sadece mama içiyor Allah izin verirse 6 aylık olacak bu ay 2 numaralı mamaya geçecez ama 6. Ayı da bitirince mi geçmemiz gerekiyor yoksa tam 6 aylık olunca mı geçmesi lazım kafam da deli sorular 😃😃
kutgun cinarinannesiiii tam 6 aylık oldular 2 numaraya geçmiştim hatta 5 ay 20 günlükken doktor iki numaraya geçebilirsin demişti
cinarinannesiiii Balkizlarim direk geçiyim mi yoksa yavaş yavaş mı vereyim bianda versem kabız olur mu acaba
Balkizlarim cinarinannesiiii İlk önce bir deneyin gidişata göre zeytinyağı damlatirsiniz zaten aynı mama ise aynı şekilde gider sadece minerali değişiyor ♥️🙈
kutgun cinarinannesiiii aynen verdim sorunda yaşamadım severekte içmişlerdi bence bir sorun olacağını da sanmıyorum sonuçta 2 devam olarak içerisinde vitamin ve diğer oranlar 6 aylık bebek sindirimine göre
cinarinannesiiii kutgun kabız olmasından korkuyorum ya mama içerken başta çok yaşadım bu sorunu canım
kutgun cinarinannesiiii ya çok endişelenme bence ya çünkü tam da ek gıda dönemine yakın kabızlık illa ki olacak mamadan veya ek gıdadan dolayı ama tabi yine de sen bilirsin 6. Ayı bitimi de verebilirsin