Purpura26 Az önce yüzünde böyle bişi oluştu. Mama ağırlıklı besleniyor. https://www.hizliresim.com/qa74qrh Döküntü denen şey böyle mi? Vucudun da bir şey yok. Kakası normal sadece sesli yapıyor. Beslendikten sonra hırıltı oluyor ve huzursuz oluyor. Gazını çıkarırken inliyor devamlı. Ben gaz sancısı diye düşünüyordum ama burdaki anneler uyarınca daha dikkatli incelemeye başladım
cocomelon33 Purpura26 alerji olma ihtimali var kaşlarında da konak var herhalde o da alerji belirtisiymiş
Purpura26 Zuhallkahraman Ne yapmalıyım? Sağlığına acil zararlı bir durum var mı? Yarın doktora götürürüm.Mamayı yarına kadar verebilir miyim? Çocuk doktoruna mı randevu alıyım öncelikle?
Purpura26 cocomelon33 Kaşları hiç geçmedi ben de ne olduğunu anlamadım. Derisi soyuluyordu hala derisi sandım. Konak mı oluyor bu 😔
Eymencvk cocomelon33 benm oğlumun iki kaşıds konak oldu ama alerji değildi vazalin ile yumuşadı döküldü
Zuhallkahraman Purpura26 öncelikle sakin olun çocuk Dr alın sizi yönlendirecektir. Yüksek ihtimal süt alerjisi sizin sıkı bir diyet yapmanız gerek. İçtiği mamada da süt proteini var tabi o da arttırıyor. Kaşlarda konak olmuş. Geçmiş olsun
cocomelon33 Purpura26 sarı sarı kabuk mu var fotoda öyle gördüm yanlış görmediysem eğer buysa konak oluyor genelde saç derisinde olur alerjik bebeklerde kaşlarda kulak arkasında falan da oluyormuş
Purpura26 Zuhallkahraman Beni pek emmiyor zaten. Mama ağırlıklı besleniyor. Bende hırıltısı çok olunca devamlı burnunu açmaya çalışıyordum. Ya böyle bir durum varsa bile teşhis koyulur en azından. Bebeğim çok huzursuz çünkü. Mamasını ona göre alırım. Kendi beslenmeme de dikkat ederim. Gaz sancıları hiç geçmiyor. Diyete başlayınca rahatlar mu ?İnternette okudum da nefesi kesilebilir yazmışlar. O korkuttu bi an
Purpura26 cocomelon33 evet kulağının arkası da aynı öyle ben onu da derisi soyuluyor sandım. Sarı renk kuru
Kbracrk Evet büyük ihtimalle alerji benim oğlumda yumurta yediğinde oluyordu ilk götürdüğümüz doktor egzama dedi güvenmeyip başka bir doktora götürdük test yaptırdık alerji çıktı çok gecikmeden doktora görünün bir test yaptırın bence
Zuhallkahraman Purpura26 siz diyete başladığınızda bebeğinizin bütün sıkıntıları geçecek ama kullandığı mama da özel olmalı. Dr mutlsks götürün. Beni dinlerseniz alerji Dr götürün zaman kaybetmeyin. İhmal edilirse sonucu anafilaksiye kadar gider
Purpura26 Zuhallkahraman çok soru sordum ama alerji doktoru için bölüm ne acaba? Bizim burda kadın doğum ve çocuk hastanesi var da. Çocuklara özel bir bölümü yoksa normal bölümde mi var?
Zuhallkahraman Purpura26 estağfurullah. bağırsak tepkili ise gastroenteroloji bölümü bakıyor. Çocuk gastroenteroloji. Üniversitesi hastanelerinde çocuk alerji bölümleri var
Zuhallkahraman Purpura26 çocuk Dr alerjiden anlamıyorum. Size kortizonlu krem verir geçirir ama önemli olan dokunan şeyi kesmek. Gerekirse Trabzon’a gidin
cocomelon33 Eymencvk evet her bebekte alerji olmayabiliyor ama bunda egzama gibi döküntü de olmuş alerji ihtimali yüksek sanki
Purpura26 cocomelon33 pipisinin ucu kızarmıştı. Onun içinde götürcektim doktora. İlgisi varmıdır bilmiyorum ama