AslanannesiAyse Bebeğim daha 3,5 aylık ve kasık fıtığı var cuma günü ameliyat olacak doktor yoğun bakım desteği gerekebilir dedi çok korkuyorum sizlerden dua bekliyorum
merhabacanim AslanannesiAyse gönlünü ferah tut desende anne yüreği işte dayanamıyor küçücük bedenleri ameliyata yollamak.17 gün önce açık kalp ameliyatı oldu 2 aylık oğlum öyle güçlülerki benim toparlanmam ondan daha zor oldu.Dua etmekten başka bişey gelmez elden.Allah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
AslanannesiAyse Bebeğim daha 3,5 aylık ve kasık fıtığı var cuma günü ameliyat olacak doktor yoğun bakım desteği gerekebilir dedi çok korkuyorum sizlerden dua bekliyorum
AslanannesiAyse merhabacanim Allahım şifalar versin size de bol sabır diliyorum yüce rabbim onu size bağışlasın ben bir evlat kaybettim daha 5 günlüktü bu belki basit bir ameliyat ama sürekli endişe içerisindeyim 😕
merhabacanim AslanannesiAyse başınız sağolsun Allah cennetinde şefaatçi kılsın inşallah🤲Çok hakkısınız büyüğü küçüğü yok ama dermansız setleri düşünüp bir nebzede olsa içinizi ferahlatın,şayet ben öyle yapmasam dayanamazdım ki Allahta kullarına dayanamayacağı dert vermezmiş 🙏