Kbrnr_krkmz Benim sütüm bebeğime yetiyor çok şükür bebegik 2.5. Aylık dün abimin eşi doğurdu ameliyatı çok zordu bebeğin ciğerleri gelişmemiş acil anne sütüyle kendini toplaması lazım demişler yengemin sütü gelmemiş benden istediler sütümü arttırmak için ne yapmam lazım lütfen yardım edin
Tugba19_ Kbrnr_krkmz dereotu çok süt yapıyor yemeklerinizin yanında yiyin ve salatalarınıza koyun bol bol 🌸 rabbim şifa versin 🤲🏻
Kaganalis Kbrnr_krkmz canim sen sutunu sag gonder. Senin cocugun emer ve kendine yetecek kadar arttırır sutunu. Bol su ic protein ve yesillik ye bol bol dinlen
stnnfbbdbdv Bol bol su için en az 3 lt hurma yeyin tahin helvası yeyin ve ben ekstradan rezene kimyon çayı tüketiyorum kaynatıp günde bir fincan
Kbrnr_krkmz stnnfbbdbdv rezeneyi sade içemiyorum çok denedim ama tadı mavediyir beni nasıl tukete bilirim başka
Gizemtbrr Kbrnr_krkmz rezeneyi kimyon ile beraber demleyip icerisine bal koyarak tuketenleri duydum. Belki denemek istersiniz.
Gizemtbrr Sogan, bulgur pilavi, tahin helvasi, rezene bende de sut arttiran yiyecekler bunlar oldu. Ayrica su ve uykuda bence cok önemli.
sevgisevgi muhallebi , tarçın, sütlaç, üzüm, maden suyu, kuru meyveler, bol su , bunlari deneyebilirsiniz