Nazlibebek Bugun aşımın 2.dozunu oldum kizlar banyo yapmakta sakinca var mi ilk dozumda korktum 2 gun bekledim yine beklemeli miyim asi yaptiranlar yardimci olabilir mi
Hilalaslan Nazlibebek ben Birgün sonra yapmıştım ilk gün yapmıştım ilk dozda kolum asırı derece de şiddetli şekilde agrımıştı bu yuzden 2.gün yaptım hiçbir şey olmadı
cikileyta_yemeliyim Nazlibebek ben aşıdan gelir gelmez duş aldım. Herhangi bir sorun da olmadı. Her sağlık ocağı farklı bir şey söylüyor, şaştım kaldım valla🤷🏼♀️
Nazlibebek Betim yapsam mi yapmasam mi bilemedim simdi bu herkese yapılan ayni asi degil mi neden farkli farkli yapılabilir denmis acaba
mom5643 Nazlibebek üç doz aşı oldum. Üçünde de ilk gün duşumu aldım. İlk ikisi sinovactı üçüncü biontech. Üçünüde farklı yerlerde yaptırdım. Hiçbirinde beni duş alma diye uyaran olmadı. Bi önemi olduğunu bilmiyordum.
Betim Nazlibebek her şey belirsiz zaten ☺️Hani bebeklerimiz de aşı olunca hemşire diyor ya 3 gün duş yok diye diğeri 2 gün diyor 😂bence 1 gün duş almayın sonra alın sorun olmaz diye düşünüyorum aşı yerini köpüklemeyin yeter
hunilimomm Nazlibebek bende 1 saat önce oldum hemşire duş alma yarın al dedi ki ilk doz daha 1 gün olmamıştım
AyseguLena Nazlibebek Canım bebeğin ne kadarlıktı ilk dozunu olduğunda? Ben bugün olacaktım ama bebeğim daha 1ay 2günlük diye beklememi söyleyenler oldu. Ateş, nezle yapabiliyormuş sanırım. Korktum bende olmadım o yüzden soruyorum..
Nazlibebek AyseguLena 19 ayliktik canim sütüm cok yok ama emiyo yinede emziren anneler icin tercihe birakiliyo diye biliyorum yinede bi doktora sor istersen
Tazeanne3434 Nazlibebek normalde her aşıdan sonra en az 1 gün yapmayın diyorlar bu aşı için sormadım ama siz her ihtimale karşı almayın