Lina1205 Kafayı yiyecem dünden beri koku almıyorum soğan kahve karabiber yumos parfüm herşeyi kokladım yok baş agrimda var olabilir mi.
GoGirl Lina1205 olabilir mi degil olmus gecmis olsun test yaptirin oyle grip fln bu sekilde koku gitmiyor
Koalina Lina1205 Olabilirmi değil covidsin canım en büyük belirgin özellik kardeşimde de bir haftadır koku tat sıfır
Tazeanne3434 Lina1205 tat ne durumda çünkü annemde ağır bi grip geçirdi testi temiz çıktı ama 1 haftadır koku alamıyor burnu kapalı tad almada bi sıkıntısı yok
Lina1205 Tazeanne3434 Valla sabah degilde akşam yemek yerken değişik tat geldi ağzıma koku zaten sıfır
Minigimm1 Lina1205 olmuşsun canim geçmiş olsun, annemler 4 gün oldu karantinadan çıkalı ondan dolayı biliyorum 6. Gün gitti annemde ama koku
GoGirl Tazeanne3434 cigere inmemis olabilir burda 2. 3. Testte pozitif gozukenler var yoksa herkes saglikciyla yol aliyor gecmis olsun🙏
Koalina Lina1205 Üzülme canım Rabbim daha biyük belirtiler vermesin bizde karantinadayız bir haftadır
Lina1205 Koalina 15 aylık kızım var onun için üzülüyorum zaten Allah’ım herkese yardım etsin zor gerçekten size de çok geçmiş olsun
GoGirl 01asaf01 yok cigere inmemis olabilir bazen testler yanıltıcı olabiliyor o acidan tekrarlamak gerekiyor