Drosera 4,5 aylik kizim geceleri uykuya gecmeden once bi avaz avaz agliyor sonra uykuya dalabiliyor. Karni tok, alti temiz,gazi yok ve neredeyse dogdugundan beri boyle. Boyle bir durum yasayan, sebebine dair bir fikri olan var mi?😏
Cagansngul Drosera 6 ay 23 gunluk olduk 5 ayında basladı benımde aglamaya baslıyor uykusu gelınce yapıyor dıye dusunmeye basladım cünkü dedıgın gıbı karnı tok altı temız cok sukur bır sıkıntısıda yok sonra salladıgım zaman uykuya gecıyor zorda olsa🤷♀️
Zamanlagelen Drosera bizde cok yasadik bunu 9 aylik hala daha ara ara agliyor.Gunduz uykulari iz nasil ve gece kac saatin sonunda uyutuyorsunuz yorgun yatis oluyorsa yorgunluktan dalamadigi icinde agliyor olabilir.
Asse Drosera 6 ay 16 günlüğüz 4. Ayda ciddi bir uyku gerilemesi yaşadık o gün bugündür her uyku seansımız zorlu geçiyor gündüzleri mahvediyor özellikle uykusu gelincr ağlıyor huysuzlanıyor
Drosera Cagansngul enteresan bi sekilde gunduz ayakta sallanarak uyuyan cocuk geceleri ayakta sallanmak istemiyor, sarilip kucagimda sallayarak uyutuyorum, umarim tez vakitte sakince uykuya dalar bidiklarimiz 🙏
Drosera Zamanlagelen gunduz de 3 kere uyuyo, toplamda 4 saat filan uyuyordur, gozlerini kulaklarini kadimaya basliyor uykusu geldiginde, tam o sirada altini degisritip besliyorum ama sonrasinda uykuya dalmasi en bi 40 dakikayi aliyor 😕
ebbbbbruu 3ay 9günlük benim oğlumda son 1 haftadır avaz avaz ağlamayı öğrendi sallayınca uyuyo hemen neden böyle olmaya başladı bende bilmiyorum