Minikbirsincap Arkadaşlar malum önümüz kış. 13 aylık bir kızım var ve kışlık alışverişe çıkmam lazım ama neler alacağım hakkında kafam karışık. Sizler kışlık alışveriş yaptınız mı ? Neler aldınız dışarda giyeceği veya günlük kıyafet olarak. Önerilere açığım 🛍🌸🎉
Milamoms Minikbirsincap citili badi uzun kollu 4 tane alt üst takım 4 tane alt 4 -5 tane külotlu çorap, normal çorap ,mont, sweet , 1-2 tane de kışlık elbise aldım
1ana1bebe Minikbirsincap Ates pahası herşey değmez, ben 2. El yapicam valla temiz bulunca, az giyilmiş falan
Zlm Minikbirsincap ben e bebekten kendinden çoraplı olan altlardan aldım normal çoraplar iz yapiyo diye uzun kollu çıtçıtlı badiler aldım birde sweatshirt aldım bikac tane iki çeket aldım altına giymelik taytlar aldım bir tanede mont Alicam o kadar
Minikbirsincap Milamoms bende buna benzer şeyler koydum sepetle ama alt üst takım hiç koymamıştım bende alayım bari mantıklı geldi düşününce teşekkür ederim
Minikbirsincap Ikrazumra19 evet 10 parça attım 890 tl yazıyor sepette daha ayakkabı mama bez bisürü şey var
Burcu35 Ikrazumra19 Minikbirsincap Trendyolda civil var orayada bakın bi isterseniz. Bende hep lcwdan alırdım ama bu sene mont alıcam sadece. Civilden aldım üst, pijama falan. Lcw yazlıklar şuan çok çok iyi indirimde seneye yaz için bakcam
Minikbirsincap 1ana1bebe montunu astronot tulumunu bende dolap uygulamasından alıyorum ama elbise pantolon hiç almadım dolaptan açıkcası
Minikbirsincap Zlm e bebekte fiyatlar nasıl bayadır gitmiyorum ben. Evet kendinden çoraplı pijamalar en iyisi
1ana1bebe Minikbirsincap bende mont la astronot bakıyorum dolaptan şuan, günlük kıyafet temiz buldu bı iki tane sıfır fiystinin baya altında denicem heralde bu sefer ya
Zlm Minikbirsincap eh işte bazı şeyler çok yüksek ben 8ndirimde varsa alıyorum denk gelmişti o çoraplı olanlarda ikili şekilde indirimdeydi
Ecemceylan Minikbirsincap daha alışveriş yapmadım ama ebebeğin sitesinden sepete ekledim uzun kollu sweatshirt kendinden çoraplı eşofman kilotlu çorap ceket ve uyku tulumu ekledim şimdilik
ZehraSareMom Minikbirsincap 2 tane kadife pantolon 1 tane alt üst swet takım 2 tane badi 1 tane swet aldım. Kilotlu çorap Kalın çorap Uzun kollu zıbın Kışlık bere Mont Birde ayakkabı kaldı
Minikbirsincap ZehraSareMom ay iyi ki söylediniz bende bere alayım çünkü soğuk yerde yaşıyoruz😂 ayakkabıyı hangi marka almayı düşünüyorsunuz 14 aylık kızım yeni yeni yürüyor açıkçası nasıl bi ayakkabı alacağım fikrim yok
ZehraSareMom Minikbirsincap Bizim henüz yürümüyor 10 aylığız ama soğukta üşür diye spor ayakkabı almayı düşünüyorum açıkçası bi marka düşünmedim siz nerelere baktınız