Defne7 Acaba bı tek benım camasırlarmı kokmuyo ne anlamadım alıpta denemedıgım hıc bır cesıtı kalmadı ılk yıkamada kokuyo gıbı oluyo ıkıncı defada hıc kokmuyo onerınız varmı acaba
Deterjanhanim Defne7 kurutma makinası kullanıyorsanız kokuyu birakmiyo malesef. Ben yumosun mavisini kullanıyorum. Kurutmaya girince koku falan kalmiyo. Koku mendili varmış ondan deneyeceğim bende
busrasevim33 Defne7 ben kokusu gitmesin diye eve asıyorum camın önüne koyuyorum kurutmalığı hem evim mis gibi kokuyo dışardan girince Hemde çamaşırlarım uzun süre güzel kokuyor
Defne7 E_doga kurutma makınası kullanmıyorum normal camasır askısında kurutuyorum her cesıt yumusatıcı aldım denedım hıc bırıde kokmuyo takıntı halıne geldı bende artık
Seemaa Defne7 Yumuşatıcıyı makine bittikten sonra at durulamaya al öyle çalıştır koku aşırı kalıcı oluyor
Zeynebinannesiii Ay Benım çamaşırlarım da kokmuyor neden yaaa🥴denemedıgım kalmadı benımde 🙄fikri olan yazsın dışarı da kurutuyorum balkona asıyorum yanii
crazymommy Zeynebinannesiii Vernel konsatre mor olanını kullanıyorum çok güzel kokuyor tavsiye ederim.
Zeynebinannesiii lanadelmiyav mesela ben uni baby kullanıyorum yanına da persil kullanıyorum ama yine fayda etmiyor kendı kıyafetlerimiz için de yumos kullanıyorum yumuşatıcı olarak
lanadelmiyav Zeynebinannesiii benim de bir ara çamaşırlarım hiç yumuşatıcı kokmazdı alo kullanıyordum deterjan olarak. Sonra deterjanı değiştim ariel veya omo kullanmaya başladım şuan miss gibi kokuyor çamaşırlar. Yumoşun mavisini kullanıyorum bende.
Yagmuurr lanadelmiyav Ariel kokusuuu 👌🏼 Daha iyisini cidden yok yani bide yumoşun yeni deterjanı oda iyi
Mehtaponurs Seemaa katılıyorum sırrı bu. mesela makina son suyunu alıyor camasir bitmesine 10 dk kala o esnada atınca koku kalıcı oluyor.
AND-20 Defne7 bende de durum aynı tek tek deniyorum her seferinde farklı alıyorum konsantre olanlar daha çok kalıyo dedi annem onlardan kullanıyorum ama bilemiyorum güzel güzel kokmuyor
Bebegimm1 Defne7 yumoş mavi olani kullaniyorum ve makine durulamaya gectiginde makineye yumsatici koyuyorum oncesinde koymuyorm bu sekilde guzel kokuyor ve yumsacik cikiyor camasirlar
Burcu35 Defne7 Benim makine 20 dk kala son suyunu alıyor ben o zaman ekliyorum koştur koştur😂 o zaman iyi oluyor. Bide makine boşken devamlı kapağı açık bırakıyorum hava alıyor
Cagansparent Deterjan da yumuşatıcı da DALİN kullanıyoruz biz, hem çok hafif, bebeğimizin duyularını olumsuz etkilemez diye düşünüyoruz hem de içimize siniyor şiddetle tavsiye ederim