Epifenomen-gkc Eymencvk bir sıkıntı yaşamadık ama aşıdan 3 gün önce 3 gün kuralı ile yumurta beyazının minik minik tattırın alerjik reaksiyon gösterebilir aşının içinde yumurta beyazı var çünkü
Eymencvk Epifenomen-gkc suanda veriyorum yumurta beyazı bir sıkıntı olmadı ama yine aşıdan dolayı olmaz umarım 🤲🏻🥰
Eymencvk Epifenomen-gkc mesela geçen birşey yedi ertesi gün yüzünde kırmızı benekler oldu bu alerjik birşey mi olduğu anlamına gelir fazla değildi ama birden belirdi yazında cogu kez ensede boyunda oluyordu isilik diyordu doktor alerji oldugu tam olark nasıl anlaşılır
Eymencvk Epifenomen-gkc doktor beyazını 1 yaşından önce verme sarısını yiyen bebeklere yapılıypr aşı yazmış bana daha önce beyazından bikere vermiştim sürekli vermedim
Epifenomen-gkc Eymencvk olmaz merak etmeyin 🤗 Eymencvk Alerjik reaksiyonu bir saat içinde vücudunda gösterir. Kızım maximum yarım saate yanak yüz çevresinde gösteriyordu belirtiyi.
Eymencvk Eymencvk öenmli belirtilerde egzama var ağır kızarıklık bunlardan biri olunca aşıda reaksiyon gösterirse 😱
Eymencvk Fasulye12 aşıdan sonra 30 dk falan bekletiliyormuş siz bekledniz mi reaksiyon gösterercekmi diye
Fasulye12 Eymencvk yok beklemedik ,zaten biontech aşısı yeni gelmişti kalabalıktı belki de unuttu ebe öyle demeyi