Elaninannesi2021 Kızlar 3.5 aylık bebek baby sıpaya gidebilir mi? Tavsiye eder misiniz bebekler rahatlıyor mu
Teemo07 Elaninannesi2021 ben henüz götüremedim ama götüreceğim. Arkadaşım uykusu düzene girdi demişti. Umarım öyle olur bizimde. 40ından sonra götürmeye başlıyorlar.
Gunesgizem Elaninannesi2021 evet gidebiliyor. Ben getirdim ama sadece içim rahatladı herkes getirdi gizem getirmedi olmasın muhabbeti 😂 kolikse rahatlamıyor hiç bi şey rahatlatmıyor denendi onaylandı
Taze-Anne28 Elaninannesi2021 4 aylıkken götürdüm geçen hafta. Çok hoş bi anı oluyor suyu çok sever ama spada o simit fln çok hoşuna gitmedi ama tavsiye ederim güzel bi gün oluyor 😊
Elaninannesi2021 Gunesgizem ya sizin ki kolik mi üzüldüm. İnşallah kısa sürede geçer sancılı dönemleri
Elaninannesi2021 Taze-Anne28 simit çok sıkıyor mu peki boynunu. Birde ücreti ne kadar genel olarak canım
Bulutirem Elaninannesi2021 bebeğim tam kolik uyumaz etmez hep kucak ağlar durmaz diye çok korktum 3 aylıkken götürdüm çok çok sevdi o gün bütün gün uyudu 🙃 tekrar goturcem
Leylazra Elaninannesi2021 biz 28 günlükken gitmiştik ve gayeye eğlenceli geçmişti.4 kilo ve üstünde olması yeter demişti birde karnı tok uykusunu da almış olması lazım.Gidebilir çok rahat motor gelişimi içinde gayet faydalı götürün bence 😊
GiybetReis Elaninannesi2021 bebeğim 3 aylık olduğundan beri evde yüzdürüyorum. Havalar soğudu artık yapmıyoruz şuan 6,5 aylığız. 75cm uzunluğunda bi havuz aldım bi de boyun simidi. Evde her hafta spa yaptı 😁
Zlm Elaninannesi2021 şampuana gerek yok ama bazı yerler havluyu kendisi veriyo bazı yerler getirin diyo