Nazdrovyaaaa Merhaba anneler 3 aylık kızım var sağarak besliyorum. Ve dolapta baya sütlerim var. Sütü az olan anneler varsa isteyen olırmu bilmiyorum süt bağışı yapmak istiyorum düzenli Zonguldak Ereğli’de yaşıyorum birilerinin bebeklerine yardımcı olmak isterim
Teemo07 Nazdrovyaaaa bu arada konu dışı ; emiyor mu bebeginiz? Biz meme reddi yaşıyoruz da 1.5 aydır sütüm baya azaldı. Sağsam bile 10 20 cıkıyor o da belki. Emmiyorsa nasıl arttırdınız sütünüzü veya hep mi böyleydi.. Bir de hangi marka sağma makinası kullanıyorsunuz? Teşekkürler.
Teemo07 Nazdrovyaaaa bende etiketledi bakalım insallah işlerini görür. 🙏 Sizden de Allah razı olsun..
Nazdrovyaaaa Teemo07 Teemo07 valla bazen emiyor biberon istemiyor bazende emmiyor kafasına göre takılıyor meme reddi yaşıyoruz ama aşamadık 1 ay sonra çalışmaya başlıcam zaten emziremicem o yüzden çok zorlamıyorum ben sütüm azaldığını hissettiğim an humana still tea çayı var ondan içiyorum çok faydasını gördüm bide karpuz yeşillik yiyorum baya etkisi oluyor. Düzenli sağım da çok arttırıyor 3 saatte bir sağım yapıyorum içecek sütü varsa tarih saat yazıp buzluğa atıyorum
Nazdrovyaaaa Teemo07 wee baby elektrikli göğüs pompası kullanıyorum bu arada sütünüz az gelse de bebek emdikten sonra düzenli sağım yapın zamanla artıyor
Teemo07 Nazdrovyaaaa bende aşamadım maalesef 1.5 aydır böyle. Denemediğim şey kalmadı neredeyse. Artık stresten gelmiyor sanırım. Denemeye devam edeyim o halde bende. Çok teşekkürler.
Nazdrovyaaaa Teemo07 sütünüze güvenin ve sütüm var deyin o zaman oluyor beyninize olumsuz şeyler yüklemeyin rahat olun o zaman gelecektir inşallah 🥰