Deletedmom_20 Merhaba kızlar sütümün artmasını istiyorum sağım diyorlar ne zaman nasıl yapıyorsunuz zaten az onuda sağarsam bebeğim iyice istemez gibi geliyor. Bazen fırsat bulamıyorum birde bebekten. Hangi süt sağma makinesi cevap verirseniz sevinirim
Elavildan Deletedmom_20 bebek emdikten sonra sagim yapmak daha iyi. Ben öyle yapıyorum makinem de e bebegin kendi markası “baby me çift pompali” çok memnunum :)
Tugce Deletedmom_20 eğer bebeğiniz küçükse sağımdan ziyade sık ve çok emzirmek tavsiye ediliyor. Pompa bebek gibi süt çoğaltmazmış. Bir de tazyikli süt gelişine sebep olurmuş. Bebekler tazyikli sütten hoşlanmıyor meme reddi ihtimali doğuyor. Emzirme Danışmanım süt sağmamamı söyledi.
Tubafadime Deletedmom_20 aynı sorun bendede var canim benim bebegim 2 ay 8 günlük ve göğüslerin yumusak sürümde az geliyor bebegim aylik 1 kiloyu alıyor. Ama süreklidir emmek istiyor. Dolu dolu ağzına aksın istiyor. Ama öyle olmuyor. Dilruba Demirezer diye bi emzirme danışmanına sordum göğsünü sağ dedi ama sagsamda bu sefer oğlum boş memeyi çekip duracak ağlayacak ve benim psikolojim iyice bozulacak diye bununda yapamadim. Çok yipranacagim yoksa bende elimden geldiğince istediğinde veriyorum. Ama 2 saatte de azıcık doluyor ondada yetmiyor bence sizinki kac aylik sagiyormusunuz mama veriyormusunuz?
Deletedmom_20 Elavildan ne kadar yapıyorsunuz sağım peki bişi de kalmıyor diğer öğüne benim sağ et derken vakitte geliyor bir türlü düzen oturtmadım bu konuda
Deletedmom_20 Tugce 2.5aylık ama 1 ay emmedi beni zaten ondan azaldı şimdi de zar zor 1 2 öğün emiyor dolu olunca yoksa sinirlenip emmiyor Malesef bende ondan sağım düşünüyorum
Tugce Deletedmom_20 benimki de 38 günlük. Hata edip arada bir mama verdim benimki de o dolu akışa alışmış sadece meme veriyorum çok zorlanıyoruz şu aralar. Geceleri özellikle çok ağlıyor. Tavsiyem takviyeleri çay kaşığıyla verip bol bol emzirmeniz. Çünkü dediğiniz yöntemi denedim psikolojik olarak çöktüm diyebilirim. Uyanma araları zaten çok sık. Memeyi komple boşaltmış oluyordu üzerine yarım saatten fazla sağım. Yine yumuşak memeye bebeği alınca moral bozukluğu… velhasıl öyle olmuyor denemeyin bence
Deletedmom_20 Tugce onu çok uyguladım denemediğim yöntem kalmadı çay kaşığı enjektör eds biberona mecburum artık azda olsa alıyor azıcık daha olsa işte süt alacakta
thebeautyqueen Tubafadime Aynı durum maalesef ki bende de var. Mamayla destekliyorum ne yazım ki. İlk başlarda memeden ayrılmazdı 40 günden sonra emdikten sonra göğsümde süt bitmeye başladı sonrası kıyamet.. Mecbur mamaya başladık. 😔
Tugce Deletedmom_20 hepsini ben de denedim edsyi özellikle çok zorlamıştım. O zaman Madela calma biberon kullanabilirsiniz, benim bebeğim ona da ağladı gerçi ama çekiş zorluğu açısından denemeye değer
Tubafadime Deletedmom_20 anladım canım mamayla destekliyor san sağ bir süre canim oyle artar deniyor ben yapamıyorum oğlum emmek istiyor sürekli