Nevommmm 5ay bı haftalık kızım var ve henüz donemiyor ayaklarını yukarı kaldırmayı yeni öğrendi ne zaman döner ve geliştirmek için ne yapmalıyım
GulllCannn Nevommmm bnmkide 5.buçuk aylık yeni yeni dönmeye başladı kendini çevirdiğinde ona destek ol yavaş yavaş alisjr
leylaa Nevommmm 5.ayın başında kızımda hiç hareket yoktu 1 hafta sonra dönmeye başladı:)Bence egzersize hiç gerek yok. Her bebeğin kendıne göre zamanı var.
deleted2310 Nevommmm 5 aylıktı dönüyordu ama kolunu kurtaramıyordu 5.5 aylıkken tam dönmeye başladı her bebek farklıdır 7. aya kadar normal dönmemesi annesi döner merak etme ☺️
Semaertug Nevommmm 6 ay 20 günlüktü oyun halısına bıraktım odaya girdiğimde yüzüstü dönmüş birazda sürünmüştü sonra sırt üstü dönmeye başladı onun öncesi sağa sola dönüyordu sadece bianda oluyor merak etme sağlıklı olsunda daha vakti var 😊
renkliruya Oğlum tam 6 aylıkken döndü.. Onun öncesinde çaba bile sarfetmiyordu..bacaklarından tutup sağa sola çevirip dönmesini sağlıyordum..birde ilgisini çeken oyuncaklarını ulaşabileceği mesafeye koyuyordum.. Bu şekilde teşvik ettim..
Nevommmm deleted2310 inşallah anneyiz işte evhamlaniyirum hemen bugün birisi söyledi bir ay küçük onunki dönüyor diye
YDM Nevommmm bebekten bebeğe değişir gelişimi annesi korkma bizim 5 aylık dönmeye başladı 10 aylık diş çıkmadı diye geç kaldı diyorlar mesela ama su var çocuktan çocuğa değişir karşı taraf bunu anlamıyor gelişimsel sıkıntı olarak söyleniyor ama öyle değil hiç evham yapma bi iki haftaya döner inşallah
deleted2310 Nevommmm Yani insan düşünüyor benim oğlumdan iki gün büyük arkadaşımın kızı 1 aya yakındır otuyor benimki desteksiz oturamıyor ama hiç sorun etmedim kıtaslamak isteyenleride susturdum hep.
Nevommmm YDM umarım inşallah işte bide sanki hata gibi dönmemesi yada diğer gelişimleri karşı taraf yorumları iste
Nevommmm Kızlar birde bebeğimin boyu kısa filan deyip durdu sizlerinkiler kaç aceba kizimn boyu 66kiko7.5
YDM Nevommmm Benim ki ay olarak büyük erkek çocuk boy kilo farklı olur . Internette ay olarak gelişimini karşılaştır bi
YDM Nevommmm O zaman böyle şeyleri söyleyenleri sustur Dr göre hersey iyi de kapat konuyu bilmiş çok nasılsa
Bilgedefne14 4.5 aylığız yeni yeni dönmeye başladı kızım ama kolunu tam anlamıyla kurtarmayı daha beceremiyor sağ sol yapmak daha kolayına geliyor
[silindi] 5ay 24 günlük kızım 1 haftadır tam anlamıyla dönüyor. O kendini ne zaman hazır hissederse o zaman dönecektir 😊
Tazeannecik Nevommmm benim kızım 5 ay civarı dönüyordu şimdi bıraktı hiç dönmüyor sağa sola ancak ama yğz üstü yada sıet üstü dönmüyor. 7 ay 11 günlğk