Krcbbk Günaydın hanımlar. Salgını yakalandım dün gece serum takıldı ama bir işe yaramadı. Mide bulantısı ni kesmek için neler yapılabilir 5aulik bebeğim var zor durumdayım 😪
minnakleblebi Krcbbk benimde üç gündür bulanılordu. Ne yalan söyleyim hamileyim sandım ama baktım netten belirtilere mide üşütmesi yazıyordu. Nette nane limon yazıyordu yaptım içtim. Kendimi sıcak tuttum. Sıcak şeyler içtim bugün daha iyiyim
Koalina Krcbbk Valla benim herşeye bulamıyor 2 yıldır nane limon yap kendini sıcak tut bulamtıya çok öarede yok
Krcbbk minnakleblebi benimde üç gündür devam ediyor gece çok kötü oldum ishal salgını varmis.serum taktı ama faydası olmadı. Nane limon yapayım olmazsa limon tuzu ile olurmu ki evde limonda kalmadı 🤦♀️
minnakleblebi Krcbbk limon tuzu midenizi daha kötü edebilir. Ev yapımı yoğurt/ayran tüketin bal yeyin . Muz ve haşlanmış patates de yeyin ishal için
ilkgozagrimm Krcbbk aaa salgın mı varmış bende hem bulantı hem şişkinlik var acile gittim birşey yapmadı hamileyim desem düzenli adet oluyorum diyorum bende kendi kendime
MeLekSeLiM Krcbbk Geçmiş olsun zencefil kaynatabilirsiniz limonla ya da kekikle limon da iyi gelebilir 🙏