Elifnisaaaa 4+9 günlük bebeğim var sürekli yatrken kafasını kaldırmaya calisiyo böyle olan var mı erken mi normal mi bilemedim sürekli kalkmaya callsiyo kafasını kaldiriyo 😊😊😆
pinar5595 Meryemderin Elifnisaaaa benim bebeğimde üç aylık oldu bugün yatınca kafasını kaldırmaya çalışıyor ama yüz üstü koyunca kafayı kaldıramıyor sizin bebekleriniz kafasını yüz üstü olunca kaldırıyor mu taktım kafama ben kaldıramamasını
Meryemderin 3+28 bizdede aynı durum var yatarken sürekli kafasını kaldırıyor sanırım oturmaya hazırlanıyor bebişler❤️
Yildizim01 pinar5595 Canım her bebeğin gelişimi farklıdır benim ikizlerimdende oğlum yüzüstü kafasını kaldiramiyr ama kızım kaldırıyor kızım dönüyor oğlum dönmüyor 6.3 günlükler kızım oturmaya başladı ama oğlum hala hantal
Elifnisaaaa Yildizim01 himm demekki farklı gerçekten benm bebegimde yüz üstü döndü diyelim geri sırtüstü donemiyo
Yildizim01 Elifnisaaaa Herşeyin bir zorluğu var gerçekten Allah yardımcımız olsun miniklerimizede can sağlığı versin inşallah gerisi su gibi geliyor zaten