Veterineriuss Merhaba güzel anneler ❤️ sizlerden fikir almaya geldim oğlum 8 aylık kış alışverişine başlıysam çünkü Erzurum’da yaşıyorum neler almalıyım özellikle şunu al dediğiniz var mı siz deneyimli annelerden fikir bekliyorum 🥰
nursocum Veterineriuss kalın bir mont, dışarısı için patik tarzı ayakkabılar var onlardan bol bol sweet,kazak,pijama takımı gece için uyku tulumu ev içi patik bere
Canimkizim34 Veterineriuss uyku tulumu ve panduf kızım 2 yaş 8 aylık kışın gece uyku tulumuyla yatırıyorum gün içinde de ayağında yumuşak panduflar giydiriyorum asla üşütme derdimiz olmuyor. Uyku tulumu olunca gece üstünü açtı derdi olmuyor, panduf giyince de ayakları üşüdü derdi olmuyor 😂
Splash-Splash-Love Veterineriuss Alt üst takım, tulum, kalın hırka, mont, kalın çorap, kazak, kadife pantolon vs. Aklıma gelen şimdilik bunlar.
Veterineriuss Canimkizim34 mantıklı 😎not aldım bunları acaba şu uyku tulumlarını Polarlı alsam çok sıcak olmaz mı
Veterineriuss Splash-Splash-Love teşekkür ederim bebek ürünleri çok sıkıntı bulmakta sıkıntı çekiyor insan 😩
Canimkizim34 Veterineriuss Erzurum’dan bahsediyorsunuz sıcak olmaz. Birde gece ekstra soğuk oluyor en azından üstünü açsa bile usutmez 😊