BirAlparslanAnnesi Aznurr yüzyılın en soğuk senesi olacakmış bu sene öyle diyorlar ya 🙄🙄 ayyy inşallah olmaz yaa..-30 derece soğuktan normal yere geldik burdada donuyoz valla
Aznurr Berra01 zonguldak bu sene soguk çnceki senelerde böyle değidi böyle gderse dogkalgazı erken açarız
Muhasebeciana Aznurr he valla ya totomuz donuyor vallahi birden bastirdi soguklar ya ben yazdan memnundum pişsemde cok seviyordum yazi ahh guzel yaz’ım gitti 🥺😃
Minakanne Aznurr Valla beni görsen isinirsin görümcem hep öyle diyor yünlü kazak gitmişim görümcem görüyor seni gördüm ben pistim diyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Aznurr Kocaeli buz 😂 cam kapı kapalı çocuğum uzun kollulara geçtik. Kalın battaniyeyle uyuyor 😂
BalkizimBaloglum2 Aznurr bende Zonguldakliyim bi anda buz gibi soğudu rüzgardan dışarı çıkamıyoruz kaynanamlara geldik soba yakiyoruz 3 gündür resmem kış gibi
BalkizimBaloglum2 Aznurr bende Zonguldakliyim bi anda buz gibi soğudu rüzgardan dışarı çıkamıyoruz kaynanamlara geldik soba yakiyoruz 3 gündür resmem kış gibi
Eymencvk Aznurr çanakkale kış geldi 😅 daha alışverişe cıkmadık 1 yaş hediyelei gelmşti oğluma onları giydiriyorum Allahtan oldular 😱