Zeyyy BernaLina çok zor uykusuzluk 😂 sahura kalkınca yatarken kalkarken her daim uyanıyor ve 6da güne başlıyoruz 🤭
Paytenn Zeyyy başım çatlyo artk gündüz uykusu yarım saati geçmiyo😢gece desen yirmi kere kalkyo nolck bu halmz ya😢
BernaLina Zeyyy sahur ayrı 1 saat sonra ayrı sabaha karsı böyle böyle gün bitiyo daha yeni inşallah alısırım😩
Zeyyy Paytenn gündüz 2 uyku biri yarim saat diğeri nadiren 1 saat sabah 6da ayakta 😂artık alıştım 11 ay olacak hep uykusuzum ben
Tunayyyy Ben normal de de çok uyuyan biri değilim ama gece uykusu vazgeçilmezimdi. Çok zorlanıyorum geceleri. Hadi gündüz bir şekilde geçiyorda. Başım gözlerim ağrıyo uykusuzluktan.
Zeyyy BernaLina alisirsin inşallah büyüdükçe daha iyi uyur seninki bize 11 ay olacak ben hep uykusuzum😂😭😭
Prenses Paytenn benim kızım 3 aylık alahım sürekli gece gündüz ağlardı gazı vardı sonra süten kesildi sürüm yoktu yani 😔 sonra gazı giti geceleri uyuyor sabah 20 dk uyanıyor sonra yanımda gene uyuyor 12 ye kadar yani biz kurtulduk işalah sizinkide düzene girer😊
Paytenn Zeyyy ama bnmkisinim uykusu var uyuyamyo gazımız btmişti yne basladı delircem artk uykusu yoksa uyumasn zaten ama deli gbi uykusu var
Zeyyy Paytenn bilmem mı benim kız da öyle 3 aylıkken gündüz 2 uyku uyurdu sabah ve öğle de sonra aksama kadar ağlardı uykusu olduğu halde hala öyle çoğu zaman ama şimdi yetiyo demekki 6da kalkmak yeni yeni uykusuz mutlu olmaya başladı
yln33 50 günlük benim kızımda gündüz hiç uyumuyor anca kucakta ve emerken uyuyor yerine koyduğum an ağlıyor bende hiç dinlenemiyorum yemek bile zor yiyorum
AmineHafsaninAnnesi yln33 bende de öyleydi ama geçiyor inanın. 1 aya kadar geçer Allahın izniyle. Ben tuvalete dahi gidemiyordum gece uyumasını bekliyordum tuvalete gidebilmek için. 10 günde bir duş alabiliyordum 😄