melekfan herkese selam.12 aylik erkek bebegim var. yürümüyor. sadece bi yere tutunup ayaga kalkiyor. sizce bu bi.sorun mu?
Sule_eylul2906 melekfan 18. Aya kadar normalmiş canımm😊Benim kızım 14 aylık hala bizde yürümüyoruz tutunup kalkıp heryere gidiyo ama cesareti yok hala vakti zamanı vardır 🥰🌺
Sule_eylul2906 melekfan evet canım 2-3 saniye anca sonra pat dengeyi sağlayamıyo onuda 1-2 aydır yapmaya başladı 🤷♀️Her cocuk farklıdır takmamaya çalış 😊
melekfan Balkupum2505 insallah canim. daha hic ilk adim atmadi. endiseleniyrm. doktora gitmeyi dusunuyorum
tmmzysf20 melekfan oglum 14 aylık yürümüyor daha dediginiz gbi biryerlere tutunarak kalkıyor bnde bidahaki aya kadar yurumez ise gotureceegim doktora 😐
tubbaaa melekfan hayır sorun değil bnm oğlum da 9-15 ay arası hep tuta tuta yürüdü 15 .ci ayda birden yürüdü beklemiyorduk hatta 😃
Minikimmm melekfan benimki 15 aylıkken yürüdü canim sürünüp ayağa kalkıyordu umudumu kestigim bir sabah bana mutfak Da yürüyerek geldi o yuzden sabırla beklemeye devam teşvik et