irm_akyz Merhaba anneler gaz damlası olarak hangi markadan daha memnunsunuz •Sap simplex •Biogaia •Nurs harveys
ISSIZKADINN Nurse Harvey bende işe yaramıyor iki çocukta öyle oldu bio gaia anca yarıyo oda biraz pahalı ama napalım değer. Bu arada bio gaia probiyotik diğerlerinden daha sağlıklı buluyorum bağırsak düzenliyor zararı yok faydası var
momofa irm_akyz sab ile kullanıyoruz memnunuz. Nurse harvey’sten memnun kalmamıştık. Ama bebekten bebeğe değişiyor. Biraz kullanıp bakın. İşe yaramıyorsa değiştirin. Ben başta ilaç diye tereddüt etmiştim. Ama yavrumun o sancıları çekmesine dayanamadım.
Tugcebyrmm irm_akyz ben metsil kullanıyorum oldukça memnunuz damla sayesinde gazını güzel çıkartıyor denemenizi isterim :)
Poyrazalismom irm_akyz Biogaia ve Sab Simplex. İkisini de kullanmıştım ancak Sab Simplex daha iyi gelmişti gibi. 🤷🏻♀️Her bebekte değişebilir tabi.
Aryaisen irm_akyz bioga bağırsak düzenleyici gaz damlası ile birlikte kullanılması gerekir.ben ilk başta biogai ile nurse harweysi kullandım bi işe yaramadı.ondan sonra zinco ile biogai kullandım oda fayda etmedi enson sab simplex aldım çok rahat ettim herkese tavsiye ederim tabi bioga ile kullandım.sab simlexi 8 saat ara ile 10 damla veriyorum biogai da günde 5 damla
Aryaisen irm_akyz bebekten bebeğe değişiyor canım bu.bazılarına tek biogai bile fayda ediyor zaten bitkisel probiyotik bi zararı yok yani.sadece sab simplexin faydası olup olmayacağını deneyerek görebilirsin.bioga şart değil ama kullanılırsa daha iyi