Gamze_67 Merhaba benim gibi anneler anne adayları 🥰 3 aylık bebeğim var her ay özele götürüyoruz rutin kontrol için ama ıvır zıvır derken çok maaliyetli oluyor bana onerebileceginiz devlet hastanelerinde bildiğiniz işini iyi yapan doktor varmı acaba
Ahlasbebekveannesi Gamze_67 Özele gidiyoruz bizde 3ayligiz ama devlet hakkında bilgim yok üstte kalsın 😌
Burcumtlg Gamze_67 özel sağlık sigortası yaptırsan senelik çok bir maliyeti yok tavsiye ederim 😌 bizim tamamlayıcı sağlık sigortamız var. Sadece 15 lira para ödüyoruz gittiğimizde. Esentepe mümine hanıma gidiyoruz. Zaten 2 hafta dolmadığı takdirde muayene ücreti de alınmıyor
Haticekablan Gamze_67 Kızım 7 buçuk aylık doğduğundan beri şehir hastanesinde Berna Aktürk hanıma gidiyoruz gayet ilgili memnunum tavsiye ederim 😊
Habibeasel16 Gamze_67 dörtçelik çocuk hastanesine götürüyorum emre bey çok iyi yaşar bilgi var oda çok iyi bir doktor gürbüz diye bir doktor var oda çok iyi ben çok memnun kaldım doktorlardan🙏
Sevgiguveen Burcumtlg ılk 1 ay ıçınde yaptırabılıyorsun ondan sonra yapmıyor bazı sigorta şirketleri Baya araştırmanız gerek .
Haticekablan Gamze_67 Evet yapılmıştı yeni dogdugunda yapıldı 6 aylıkken tekrar şaşılık için yapılmıştı 10 aylıkken yine bakılacak
Burcumtlg Sevgiguveen yani bilemiyorum bunu kızım olduğunda eşim hemen yaptırmıştı. Kendi özel sigortasına eklettirdi. 🤷🏼♀️
Sevgiguveen Burcumtlg bende hemen yaptırmıştım kuzenim 1 ay sonra yaptırayım dedi baya zorlanmıştı o yuzden biliyorum bilgi vereyim dedim bende ama sizi etiketlerimizşim Post sahibine yazıcaktım Aslında 🤗 tek çocuk için hemen Doğunca yoksa ailede 2 kişiyle yapıyorlarmış özel sıgortayı . Bizimki acıbadem sadece cocuk ozel sıgortalı .
Keskeuyusamm Ben devlete güvenmiyorum büyük insan için bile iki dakika hemen vıttırı vızık bakıp gönderiyorlar. İnsan soracağı şeyi soramıyor. Hele konu çocuksa ki tecrübesiz bir anneyim, her an ulaşabileceğim bir doktor istiyorum.
Sevgiguveen Gamze_67 evet yıllık 10 muane tahliller dahil . Allşah korusun hastaneye yatarsa falanda ödüyor .doğuştan gelen hastalık olmadıgı surece .