Umut2021 14 günlüğüz oğlum durmadan ağlar kıpkırmızı olur gazı sancısı çok var napacamm bilmiyom ilk çocuğum yardım edin
Ayssss1 Umut2021 yıkayın karnına yıkarken karnını ovun üzerini giydirmeden ayaklarına ve karnına masaj yapın daha sonra emzirip bi havluyu ütüleyin karnına koyun isterseniz biraz rahatlayınca kundak yapın iyi geliyor az da olsa rahatlatır
Rabiacelebi Umut2021 nurse Harveys colex şurubu kesnlikle dene benim bebeğim kolikti kesintisiz akşam 7 den gece 2 ye kadar ağlardı hayatımı kurtardı bide kiraz çekirdeği çok rahatlattı uyudgu zaman kiraz çekirdeği işit karnına ayaklarının altına beline köy gazı alıyor
Ozlmylmz Umut2021 duş çok rahatlatıyor birde masajjj. Gaz ilaçları bağışıklık kazandıktan sonra pek bir işe yaramıyor yani bizde öyle olmuştu 3 aydan sonra bitmişti gaz problemi.
Mmt Rabiacelebi nurse çok etkili ama oğlumda aşırı kusma yapmıştı bence gaz için çok erken verirken dikkatli olun sizde sakin olun her şey geçicek bunu bilin normal olduğunu da bilin
Mmt Rabiacelebi her çocukta aynı olmuyor kusma yapmıyor çok etkiliydi benim oğlum içinde bende 1 çay kaşığı şeklinde veriyordum
Nilaryamoms Canim bugun 50 gunluk olduk 20 gunluk civari basladi gaz sancisi zinco damla aldik ise yaramadi bizde aksam 7 gibi basliyor 9 gibi bitiyor aglamasi 2 saat icinde donusumlu esimle kucagimizda zipliyoruz o zaman susuyor valla baska metot.bulamadik
Sinemty Umut2021 duş, gaz masajı, gaz damlası. Yediklerinize kimyon ekleyin mutlaka, gaz yapan besinler tüketmeyin. Çok gazı varsa emzirmeye ara verip gaz çıkarıp emzirmeye devam edin.