Bozzzzy Oğlum saat 8 de uyanır 12 de 2 saat uyur sonra akşam da 8/9 arası uyur ama gece çok ama çok sık uyanıyor 😩😩 sizde durumlar nasıl?
Sarikuzumalp Bozzzzy Akşam 8 9 arası uyuyup sabah 8 9 aradı kalkıyor. Öğlen de 2 saat uyuyor. Gece emmek için falan mı kalkıyor acaba sizin ki napıyor kalkınca
CatBoy Bozzzzy 30 aylık. 07:30 kalkış, 13:30 öğlen uykusu 2 saat uyur. 22:30 geç uykusu. Ne kadar geç veya erken yatarsa yatsın sabah aynı saatte kalkar. Gece uyanmıyor.
Sarikuzumalp Bozzzzy benimki de su içip uyuyor 1 2 bazen hiç kalkmıyor. Dalmak da zorluk çekiyor sanırım biraz daha geç uyuyunca falanda mı çok sık uyanıyor
Esrabenzett Hafisee 2 yaşında yazmış siz yanlış okumuşsunuz benimde oğlum 1.5 yaşında 9-10 arası uyanır 2 de uyur 5 te uyanır sonra 10-10 buçuk arası uyanır bazen 1 kez bazen hiç uyanmaz gece uyanınca yanıma alıyorum devam ediyoruz uykuya
Hafisee Minikuzu ya ne linçi suyun zararlı oldugunu yazmışım küfür edip hakaret mi etmişim herşeyi abartmayın ya yorumda mı yapamayacaz
Sarikuzumalp Bozzzzy bende döndüm başlığa bir daha baktım 2 ay yazmış da ben mi yanlış cevapladım sandım 😂😂
Hafisee Sarikuzumalp gece emzirmek için uyanıyorum uyku haliyle yanlış görmüş olabilirim gayet normal