Avsavb Kızlar merhaba , ilk yazım bu çok heyecanlıyım ☺️ tam bir sene önce minik kızımı dünyaya geldi . Eşimle korunuyoruz ama 28 temmuzda adet olmustum ardından on beş gün sonra 3 -4 gün kanamam oldu . Adet tarihim geçti sizce hamile olabilir miyim ?
Sevimliannee Avsavb acil demişssiniz ama bunu suan anca Allah bilir🤷♀️ Bide test yaptırırsanız sizde hamilemisiniz ögrenirsiniz
Avsavb Oykuaygun hayır yapmadım hiç birini . Adet oldum olucam diye bekliyorum forumda benim gibi durumu olan var mıdır ki 😂
deletedmom1106 Avsavb ben Benim normalde kanama baslayınca agrım oluyor iki hamileliğimdede 3 5 gün önceden agrı oluyordu yine aynı durumdayım ve istemiyorum çünkü miniğim daha 10 aylık ve ben ona haksızlık yapmak istemiyorum dua ediyorum yarın dr a gidicem bakalım inşallah çümkü varsa onada kıyamam ama kızıma cok haksızlık olur suan bütün sevgimi ona vermek istiyorum zaten istediği gibi ilgilenemiyorum 😔😔😔
Deletedmom5493 Avsavb nasıl bilebilir buradaki insanlar kan-idrar tahlil yok bir şey yok adet gecikmesiyle he gebesin ya da değilsin nasıl diyelim
Avsavb Sorum ya da durumumu yanlış yazdım sanırım . Bebek öncesi adetlerim düzenliydi. Mevsim geçişi zamanları bozulur tekrar düzelirdi . Bebekte doğduktan sonra bile adet düzensizliği yaşamadım . Fakat bir bebeğim var ve çok küçük hamile kalmak ister miyim onu bile bilemiyorum . Varsa zaten birsey Allahtan gelene eyvallah ama suan bile ellerim titreye titreye yazıyorum . Eğer hamileysem benim gibi hamile olan var Mıdır onu sormak istedim ?
Kubra5657 Avsavb Canım adet tarihinden 1 hafta öncesine bile idrarda çıkıyor eger gebelik varsa içine şüphe düştüyse yarın eczaneden 5 tl lik testlerden bir al yap zaten adetin gecikmiş eger gebelik varsa kesin çıkar inşallah Allah gönlüne göre versin cnm
Oguuu26 Ben emziriyorum 4 aylık bebeğim var en son 16 temmuzda oldum bizde korunuyoruz baya bayada eminiz olmadığına yani yinede içime kurt düştü gittim test yaptım negatif çok şükür daha düşünmüyoruz çünkü çok erken☺️Bugünde adet oldum. İlk sene düzensiz oluyormuş adet. Emin olmak istiyorsan bi test yap