Gulcinbatuhan Bugun dogdugundan beri ilk defa kusuyor cok az bisey yemisti oglende onu da çıkardı esime doktora goturelim dedim napcakki dedi goturen varmi ne ilac veriyorsunuz ne yapiyorsunuz bu durumda
3MelekAnnesi3 Gulcinbatuhan bizde 16 aylıkken kusma yasadık bogaz enfeksiyonu demişti doktor hatta ay 3 kere yasadık megersem köpekler dişleri cıkcakmıs ondan sonra rahatladı oglum
Krgztuba Gulcinbatuhan benim bebeğimde 16aylık ilk kez kustu doktora götürdük bagırsak enfeksiyonu dedi serum taktılar bidaha kusmadı götürün bence
Gulcinbatuhan Mihranimmm ilk defa evet oglende basladi 3.ye kustu baya fazla ne yapmak gerekir bilmiyorum
Gulcinbatuhan 3MelekAnnesi3 aaaa bizimde ustte 4 tane altta 3 tane cikti kopek dişleri cikmaya baslayabilir
3MelekAnnesi3 Gulcinbatuhan olabilir cnm korkma öksürük varsa ılık süt ve bal ver baya bogazlardaki mikropları alıyor ya da Bi kaşık bal
Gulcinbatuhan 3MelekAnnesi3 öksürük yok sadece kusma ve ishaldi bugun daha yapmadi bakalim şükür yemiyor hic ya 😔
Gulcinbatuhan Begum64 birkere oglende 15 dk arayla kusmustu aksama kadar yapmadi aksam tekrar kustu fazla fazla kusuyor doktora goturduk bakalim