Mom8763 Kızlar fırında biber dolması yapıcam ama nasıl yapıcam borcamda mı yoksa fırın tepsisindemi yapsam bilemedim hiçte yapmadım fırında ya içi pişmesse Bana biraz tüyolar verin😁🫑
Eysar Mom8763 suyunu yarila asla çok katma folyo kapat on beş dakika sonra aç kizarsin kontrolü nde olsun
_BirAnne Mom8763 borcama yap yarıya kadar salçalı su üstünü folyoyla kaplayabilirsin yarı pişince pilavı açarsınn üstü kızarır
Mom8763 Zalimsin evet daha güzel oluyor komşum geçen gün yapmış vermişti bana harika olmuştu bende hep tencerede yaptım
nurelem Zalimsin çok güzel oluyor canım bende genellikle fırında yaparım kabakları da aynıs şekilde. Meselea kabakları ıyarım kalın kalın dilimler ,işlerini doldurup fırına ararım çok güzel pişiyor tadıda daha güzel oluyor
nurelem Mom8763 biberlerin doldurup sosunu suyunu borcama döküp pişirirm genellikle fırında pişirirm zaten çok severim fırın yemeklerini. Tavsiyem borcama koyun vebiraz fazla su ekleyin suyunu çekiyor, ya da folyo ile üzerini kaplayım dleikşer açıp pişirin
Deleted12 Mom8763 aman kim diyor güzel olmuyor diye valla parmaklarınızı yersiniz bi yaparsam. Dolmayı da fırına sokamam valla. 😂😂😂 sana kolay gelsin.
nurelem Deletedmom_72 canım ben hiç folyo kullanmam.böylede pişiriyorlar üzeirnid elio ya da yağlı kagir koyup aynıs şekilde üzeri yanmasına diye yapmaknisterse diye söyledim ama ben hiç kullanmadım
Cedd Deletedmom_72 yağlı kağıdı ıslatıp üzerine sererseniz de aynı işlevi görür bence. Ben fırın yemeklerinde böyle yapıyorum genelde
nurelem Mom8763 canım ben fırın yemeklerinin üzerini aynı boyutta tepsiyle kapatıyorum daha güzel pişiyor bunu da deneyebilirsin