1lina1anne Kizim 17 aylik bu ilk dogdugunda nivea sonra unibeybi sonrada mustela kullandim suan unibeybi cok kopuruyor buda iyi birsey degil bana guzel sade kokan ve asiei kopurmeyen saglikli şampuan onerebilirmisiniz sevgili anneler
1lina1anne 1lina1anne aşiri kopurten şampuan cilttr kuruluk yapiyormus gercekten oyle cildi kuru saclari sertlesiyor ve okadar kopuruyorki durulanmiyor nerdryse
Maviyesil121212 1lina1anne 29 aya kadar mustela kullandım, yeni bubchen kullanmaya başladım gayet güzel ve fiyatı daha makul
ADAcayi Bubchen kullanıyorum. Saçları parliyor, kivirciklari çok güzel duruyor. Bir iki kere dalinle yıkadım . Aradaki farkı çok iyi gördüm. Şimdilik bubchenden şaşmam . Ayrıca aşırı kopurtmuyor
3children1mom 1lina1anne Dalin bizde egzema yaptı. Uni baby saçlarını cok sert yaptı. Mustela sevmedim Johsons baby pembe olan kutuyu kullanıyorum uzun yıllardır memnunum 😊
1lina1anne Alya_7 merhaba arkadaslarin soylediklerine baktim sizinde herkeze tsk ederim birtek sizinkinde sls ve paraben icermeyen yaziyor bunu alicam sizede cok tesekkur ederim
Kubrayusaberk Mustela kullandım 1.5 yasına kadar simdi ebebeğin babyme sampuanını kullanıyprum mühendisinoğlunda yıldızlar listesindeydi memnunum fiyatıda cok uygun