Damla5980 Kızlarr sinirden çatlayacağımm bu bağcılar bahçelievler tarafinda kiralarrr neden bu kadar ucuk ve evv bulunmuyorr 3000 aşagı ev yokkk bide ben sıfır istiyorumm amaan Allahımm ucmuşş kiralar 🥴
Ruyaninannesi Damla5980 annemler 1.850 TL kira veriyorlar eski ev bide . Tabi geçen sene tuttular şimdi o daireyi tutmaya kalksalar 2.500 TL’den aşağı tutamazlar . Onlarda bahçelievler soğanlı da oturuyo 😁
SweetPaw Cheddar Sadece kulubeye 2000 istese yine iyi. Memur da olsun istiyor,küçük çocuk istemiyor,kalabalık aile istemiyor. 🙄
Tokyo Damla5980 demiyorlar memurlar nasıl gecinecek memur veremiyo kirayı Şuan herkez kötü durumda allahım🙄🙄🙄🙄
ilknurgoksu Damla5980 Maltepe/küçükyalıda satılık 1+1 evler 1 tirilyon olmuş 🥲3+1 sordum bir kaç gün önce 3.300.000 dediler şaka gibi oda başı fiyat artıyor
Gamzebicer Biz Küçükçekmece de oturuyoruz oturduğum evi 300 bin tl aldım şuan karşı dairem 500 bine satıldı ve o daireler çaplı kullanışlı değil 3 bin tl ye oturuyor birinci katta ki kişi
Fitifiti İstanbul kara borsaya düştü. 1,400 e beylikdüzünde oturuyorum 6 yıldır. Ev sahibi çıkalım diye 200₺ zam yaptı😂 çıkarsak 3,500 e verecek. Deprem açısından zemini sağlam bölgelerde ev arıyoruz aylaaardır ama yok🙄 4 binden aşağı bulamadık.
Mervesnck Damla5980 ayni dertten muzdaribim suan nisana kadar tasinmamiz lazim bahcelievlerde kiralar kalp krizlik bende gene buradan bakiyoruz ama 😀 1800 e lagam gibi evler var 😟 siteleri eskittim bakmaktan