melike5461 Minibebeduru ben hiç yapmadım çünkü durmadı hep ellerini çıkarmaya çalıştı, ama sizin bebeğiniz duruyosa yapın çünkü ellerini oynatınca korkup sıçrıyolar uyanıyolar falan
Karanbuse11 Minibebeduru 3buçuk ay boyunca yarım kundak yaptım tam kundak önerilmiyo ama yarım kundak faydalı
Asilinannesi35 Minibebeduru ben sadece belki 3 kere yaptım şimdi 3 aylık olduk. Onun dışında hiç yapmadım.
Momsmom Minibebeduru kundaksiz bebegim cok sicriyor ve uykuya bir turlu dalamiyor korkuttugu icin kendisini. Dogdundan beri yarim kundak yapiyorum. Gunduz uykulari zten cok hafif çıt sesine uyaniyor. Ama gece iyice daldiktan sonra aciyorum kundağını yaz ın sicakta cok terliyordu cunku.
Skskdkdk Benimki 12 günlük gündüz uykusunda fazla kundaklamıyorm ama gece uykusunda kundaklıyorm hem üşümemesi için hemde hareket edip uykusu bölünmesin diye
Toprakseyran Ben hiç kundak yapmadım. Çok araştırdım kundak yapmak bebeğin kalça çıkıklığını tetikliyor muş ve omuga eğriliği yapabiliyormuş. Zaten bebeğim şuan 2 aylık ve hala elleri dışarıda olmadan yatamıyor.
Uras10 Minibebeduru yeni doğunca tam kundak bi 10 15 gün yaptım sonra bıraktım ulan 3 ay 13 günlük geceleri çok uyandırıyor kendini yüzünü çiziyor bende yarım kundak yapmaya başladım 1 haftadadır yapıyorum çok rahat ettim mis gibi uyuyor gündüzleri bazen yapıyorum gündüzde yapınca uzun uzun uyuyor uyuduktan sonra kundak yapıyorum