mhtphsyn 9 aylık olduk hala çok uyanıyoruz uyanmayida geçtim kötü rüya görmüş gbi ağlayarak uyanıyoruz ne zaman geçecek önerisi olan varmı 🙄
Ugggg mhtphsyn nazar olabilir eğer ac değilse gazida yoksa güzel uyuması lazım yigenim ilk aylar hiç uyumuyodu şimdi oda 9 aylık geçen bı saati geçti uyuyo dedi annesi çok şaşırdım normal uykusu beş/on dakikaydi el kol sariyomusun kundakla eli kolu oynayincada uyanmasına sebeb olur bol bol oku küçük yaşın varsa baş ucuna koy
Melisyldz mhtphsyn oglumda 7 aylk 1 aydir fln ayni sey bzde de var dişe bagliyorm bn ama hala gelen giden yok 😣 oyle olnca hic uyuyamiyorm bnde surekli yat kalk yatak artk gicirdar oldu 😁😂🙈
serenaysimsek mhtphsyn herhangi bi alışkanlığa bağlı uyutuyorsanız uyku döngülerinde aynı alışkanlığı bekliyordur. Uykusunu alamadan uyandığı , geri uyumak istediği ve kendi kendine uyuyamadığından da ağlıyordur.
mhtphsyn Ugggg Ugggg yok sardirmaz kendini asla üstünü bile gece kaç kere ortuyorum bilinmez 🙄 okuyorum ama yasinde var ayetel kursi de var ikisininde koycam bugün baş ucuna
Melisyldz mhtphsyn ayy evet yaa 😂 yatagin garantisi devam ediyorken cagiricam vlla gelsnler bi baksınlar olmuyo boyle dicem cocuk onun sesine uyaniyo dicem 😁 yataktan bi kalkisimi gorseniz zipliyorm resmn 😂 ses daha az ciksn diye 🙈
TosbikAselinAnnesi Bide aynı durumdayız 8.5 aylık kızım gece her saat başı kalkıyor bazn yarm saatte bir kalkıyo artık çok kötğ durumdayım uykusuzluktan napıcam bilmiyorum kalkıp göğsümde uyuyo beşiğe katıyom bi saat sonra yine kalkıyo