prensesannesiiiiiii Kızım kronolojik 9 düz 6 aylık. 25 haftalik doğdu 6 kg 57 cm. Boyu kg ideal ama dönmüyor. Prematüre anneleri sizde durum nasl ??
Mom62626272 prensesannesiiiiiii 40 haftasını bitirdi doğmadı zorla seEryan la çıkardılar ama 8 aylıkken döndü bi kaç güne biticek8 ay unutmuş yine yüz üstüyken geri dönemiyo valla bende senin gibi bu niye dönmüyo diye kurup duruyodum lazım değilmiş uyku nedir bilmiyoz tam yatırcam hop dönüp kaçıyo gece kımıldarken birden dönüp ağlamaya başlıyo çok zormuş
Bideesiklikolsun prensesannesiiiiiii kaynimin kızı premature bile değil 9. Aya kadar oturamiyordu bile sonra hepsini aynı anda yaptı yaşında da yürüdü şimdi maşallahı var
esrasyaa prensesannesiiiiiii benim kızım 37de dogdu 6. Aya girmek uzereyiz donmuyo hala. Ama oturmak icin cabasi var diger gelisimlerine bakin problem sadece donmeyse sorun olmaz
Mom62626272 prensesannesiiiiiii boşver her bebek kendine özel herkes 10 aylıkken yürüyomuş benimki daha sürünmeyi bilmiyomuş 🤪🤪
Azadimmm Benim oğlum 30 haftalık doğdu 10 aylıkken döndü yuvarlandı şimdi 15 aylık yürümüyor daha emekleme sıralama var