momof2child uzaydabiryolcu kizim dogdundan beri giderim simdi hamileyim durdurmadim)faydasi elbet var tuyler yok oluyor)banyoda dus almakdan zevk aliyor insan yoksa tuy almakla gecerdi omur
uzaydabiryolcu momof2child bende bundan kurtulmak istiyorum böyle olmuyor çok zorlanıyorum gerçekten kaç seans sürmüştü canım
nneslihan uzaydabiryolcu rica ederim🌸🤗bende dilan polatın levent şubesine gidecektim ama ne kadar buz lazer diye söyleselerde diode kullanıyorlarmış Lazer epilasyon cihazlarından anlayan biriyle konuşmuştum o bilgileri kendisi vermişti. Soprano cihazlar (buz lazer) diode ye göre daha iyiymiş o yüzden dilan polatı tercih etmedim bende İstanbulda mı yaşıyorsunuz?
nneslihan uzaydabiryolcu ben medisense florya yı tercih ettim soprano ıce platinum cihaz kullanıyorlar
Mavisimbenim Bende Alex’le başladım sonra buz lazerle 12 seans da bitti hamilelikte hormonlara bağlı olarak bi kaç kısımda yine tüyler geri geldi ama çok az onlarda bi kaç seansla atışla hallediliyor lazer büyük rahatlık gerçekten
alyn uzaydabiryolcu Bir sene buldu lazere gittim sonra hamile kaldığımı öğrenince ara verdim sonra Pandemi derken bıraktım bir daha çıkmayacak sandım ama hop eski haline döndü tekrar bir sene boşuna para verdim