Alparslanemine Kızlar merhaba benim oğlum 3 ay 26 günlük ben ne kadar çevirsem de o hep sırt üstü yattı kafasının arkası düz oldu bu düzelir sizce şimdiler tekrar yan yatırsam düzelme olur mu 😞
annesininyavrusu20 Alparslanemine düzelir merak etmeyin :) yan yatırmaya çalışın yanına yastık koyun desteklemesi için hemde kusmada olacak olan tehlike daha aza inmiş olur (allah korusun) yada reflü yatağı alabilirsiniz kafası içinde yastıklar var şekil düzelmesi için ondan alabilirsiniz :)
Poncikannesi606 Alparslanemine hahah ben boğulur korkusuyla hep düz yatırdım 😁 arka dümdüz ama saçlar uzayınca fark edilmiyo
Cigdemce Alparslanemine bizde tam 3 aylık olduk hep sağ sol yaptım ama arkada bi yamukluk olmuş. Yastık aldim buğu denemeye başlıyorum bakalim geçecek mi
milenka Poncikannesi606 düz yatınca asıl bogulmaz mi? Ben itinayla kusup bogulmasin diye yan yatiriyorum
Zlm Poncikannesi606 yok doğru olan yan yatırmak bebekler oksurmeyi sonradan öğrenirler yani sırtüstü yatarken kusarsa kusmugu nefes borusuna kaçabilir ve bogulabilir o yüzden yan yatirirz ki ağzından dışarı aksın