Mmbd Minikprensannesi iki gundur cok gazimiz var ve cok huysuz hem gezmek istio arabada veya kucakta kirmizi isikta beklerken bile ciglik cigliga agliyir hic gaz problemimiz yoktu Neden boyle oldu anlamadim bende
Belinayyy Minikprensannesi 3 ay 3 günlük ayji dert bizdede var emmek istemiyo sagip veriyorum ole istemiyo mama yapiyorum onuda istemiyo bian once biter bu durum
esmgns Minikprensannesi huysuzluk var evet hiç yatmak istemiyor hep gezinmek ya da kucakta durmak istiyor ama beslenmesinde sorun yok emiyor
Durununannesi11 Minikprensannesi 3 ayın genel sorunu bu canımm geçiyo diyolardı inanmıyordum ama geçiyo 1 buçuk ay çektim 3 aylık olmadan başladı 4 buçuk aylık olmak üzereyiz ve yeni yeni mamasını yemeye bailadı oda ilk başta hala direniyo sorandan içiyo artık oyuna çevirdi işi ama geçiyo o dömelerde hep uyurken verdim karbı doysunda mama vereyim diye hep uymasını bekledim resmen uyku kovalıyodum ve bu durum çok yorucu olmaya başlamıştı
Slndnz 3 ay 10 günlük bebeğimde de durum aynı. Üç gündür memeye alınca bas bas bağırıyor sabahtan beri de doğru düzgün süt gitmedi midesine. Artık endişeleniyorum aç olduğu o kadar belli ama asla emmek istemiyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Minikprensannesi Teşekkür ederim bizimkisi bıberonu reddediyor içmek istemiyor aç aç geziniyor çok üzülüyorum acaba bi sorunumu var diye düşünüyorum hep
Meryemkaracam Hanımlar benim bebeğim de 3 aylik bugün hiç göğsümü emmedi moralim çok bozuk ne yapacam ben