flz_ Günlük olarak süt üretiminiz değişiyor mu? Bazı günler dolu ve göğsümden taşan sütüm oluyor bazen de göğsüm boş gibi oluyor. Yediğim şeyler gün içinde değişmese de süt üretimi günlere göre değişkenlik gösteriyor.
flz_ Belinayyy sıvı çok tüketmeye gayret gösteriyorum yediklerim de büyük oranda değişmiyor neyin verimi arttırdığını henüz çözemedim. Sanırım süt üretiminin değişkeni çok fazla.
Belinayyy flz_ emzirme suren nasil peki duzenli mi. Bazen benim oglusum uc saat uyuyo uyandirmiyorum bazende 1 saat sonra emziriyorum
flz_ Belinayyy belli bir düzeni yok bazen sık emiyor bazen uzun bir süre emmiyor genelde 2 saatte emzirmeye çalışıyorum ama benim koydugum aralarda emmeye de biliyor
mariapuder peki bir göğsün daha dolu olmasi normal mi? digerinden de süt geliyor ve doyana kadar emebiliyor ama sağ göğsüm hem daha büyük hem de daha sert oluyor.. bilen yada yaşayan varsa çok sevinirim ❤️
flz_ mariapuder enim de sol göğsüm sağa göre daha dolu oluyor. Hangisiyle sık emziriyorsun ? Benimki solu daha fazla emdiği için süt oranı onda daha fazla oluyor.
Melek21 mariapuder benimde öyle genel olarak çok değil sütüm ama sağ göğsüm 30 cc çıkıyor 3 saatte oğlum 2 ay 13 günlük yetmiyor yani arttırmak için yapmadığım birşey kalmadı üstelik
flz_ Benim de sol göğsüm sağa göre daha dolu oluyor. Hangisiyle sık emziriyorsun ? Benimki solu daha fazla emdiği için süt oranı onda daha fazla oluyor.