gulsahxemel Bebeği süt alerjisi geçiren anneler neler yapiyorsunuz bugün bebeğimin süt alerjisi olduğunu öğrendim 😔 ya bi de ateş falan ypyormu kızımın vücudu ayalkarı elleri normal kafası ateş atyor resmen 4.5 aylık
Senammm gulsahxemel gürültülü kaka mukuslu kaka olur kanlı kaka deride döküntü olur canım bızde ates olmadı
Almina4497 gulsahxemel cok gecmıs olsun ben de cuma gunu test yaptıracagım da test zor mu nasıl yapılıyor bılgı verebılır mısınız rıca etsem
LtfyeAsaf gulsahxemel benim oğlumda da süt alerjisi var sadece döküntüsü oldu kafasında yüzünde vücudunda krem kullanıyorum 5 günlük 2 gün sonra kremi kesicem bakalım olucak mı bida
gulsahxemel Senammm kanlı kaka gorunmuyor mukus lu ama kaka testinde ckms kan huysuz miz miz vücudu buz gibi
Aselmina94 Merhaba benim kızımda 14 günlük günde 3 4 defa sıvı kaka yapıyo rengi sarı partiküllü acaba cokmu yapıyo normalmi çözemedim süt alerjisi olabilirmi
gulsahxemel Aselmina94 normal yapıyor daha çok küçük ama siz yine bi yaptırn bizde de yaklask 1 aydır mukuslu kaka ypyodu ama Bn bilemdgm için idrar kan ve kaka testi yptrdk öyle çıktı kakasnda kan farkdlmyo normal kaka ypyor çünkü gizli olurmuş kan kakada
gulsahxemel LtfyeAsaf hm peki.ne gibi gıdalar tukettnz ben emzryorum e malum benden geçiyor kizima ben döküntü falan görmedim vücudunda fln ama acaba diş skntsda olablrmi çünkü ateş sadece başında kulaklarnda var