300715 İyi akşamlar herkese evi temizlerken bir püf noktanız var mı evdeki güzel kokunun sürekli kalması için
MeryeminAnnsi 300715 guzel kokmasi icin yumuşatıcı basman lazm her seye bzm bi komsumjz oyleydi coook bol kullanıyodu tabi zararli ben evime sokmuyorum guzel kokmuyo temizlik yaptm temizlik koktu yok yani ben de 🙊
ejderyaaa 300715 buaralar hiç temizlik yapasım yok desem beni de gazlar mısınız 🤭 cok bi tembelleştim
_BirAnne 300715 viledanın içine lavanta yağı sıkıyorum öyle siliyorum bebek olduğu için katkılı kokular kullanmıyorum ailece astıma yatkınlığımız var çünkü kıyafet dolabımda kokulu sabunlar var
Tobby19 300715 aslında temizlik kokusu, kokusuzluktur😂 yani benim en sevdiğim. Çamaşırda bulaşıkta halıda perdede hatta arabada en güzeli hiç kokunun olmamasıdır😬 diğeri zaten oda parfümü ya da muadil yumuşatıcı deterjan karışımlarının havada asılı kalması
E_doga Ben mesela çok sevdiğim hanımelili bir yumuşatıcım var bir fısfıslı şişede suyla beraber karıştırıp perdelere sıkıyorum 😀
sherlock_mom E_doga bunu bende yapıyordum ama çocuklu ev için önermiyorlar astım yapabiliyormuş bilginiz olsun die söylüyorum yanlış anlamayın
E_doga sherlock_mom benim de astımım var o yüzden sadece misafir oturma odasının perdelerine sıkıyorum ama çocuklar İçin doğru olmadığını bilmiyordum bundan sonra oraya da sıkmam. Teşekkürler💐
300715 MeryeminAnnsi temizlik yaptığımda koku kalmıyoe ya evde bende acaba bir bilgisi olan varmı diye merak ettim
MeryeminAnnsi 300715 valla bence dedigim gibi bol yumuşatıcı gozu agzina kadar doldurcan yumosla. Sonra yerleri de kokulu yuzey temizleyici onerisi olan vardır belki
Balkizlarim 300715 Avizeyi ve yerleri silerken suyuma 4 ,5 damla parfümümden damlatiyorum👌💜💜 ve son ses remix müzikler eşliğinde temizliğe girişim 😂🙈
Minikadim Balkizlarim temizlik konusunda yorumlariniza çok denk geliyorum belli ki enerjik bi insansınız tebrik etmek isterim 3 çocukla maşallah 👏👏🤭
Balkizlarim Minikadim Yaaaa çok teşekkür ediyorum insan hayata bir kere geliyor stres stres nereye kadar gidecek ki ölüp gidicez 🙈😍🤗🤗🤗
Ask_hosmus 300715 bende bellim evi temizlerim ama ev temizlik kokmaz yani sinir bozucu bi durum bu 🤦♀️
Kubrayusaberk Ben evdeki örtü nevresimler havlular perdeler halılar falan herseyi cok sık yıkarım silerim evimede her giren senin şu evinin mis kokusuna bayılıyoruz der..mesela bi hafta tatile gideriz eve geliriz kapıyı acar acmaz mis gibi koku
Kubrayusaberk Liona ariel bide loc die bi marka var anem ck onceden almıs onu koyuyorum canım sonrada yumuşatıcı ile su ile tekrar siliyorum güzel oluyo
neslihan-87 300715 görümcem yumoş mavi kutu kullanıyor evine girdiğim anda o koku var hep çok fazla koyuyor onuda ben sevmiyorum tıkanıyorum
Baharinannesi Bende biri geleceği zaman hemen perdemi yumuşatıcıyla kısa programa atıyorum iki çevirip takıyorum sonra maksat evde temizlik kokusu olsun oh ferah ferah 🤣🤣