Linamommg Ne zaman versem kusuyor zaman ustunden gecınce agır bısede vermıyorum normal bebek corbaları bıldıgınız dokuz bucuk aylık sabah oglen ara ogun devam etcem arrık aksam yok
Balkizlarim Linamommg Çok mu geliyor acaba akşam kaçta yatıyor en az 1 2 saat önceden yedirip mi yatirsan yada emiyor mu mama mi alıyor bir onları dene 🧡💐
ilknurgoksu Linamommg mama veya emzirmeden ne kadar süre sonra yemek veriyorsunuz? Miktar olarak Mı fazla ? Veya tek bir çeşit yendiğinde mi çıkartıyor ?
Linamommg Balkizlarim ben saat bes gıbı verdım corba ıle yogurt sonra mama teklıf ettım bıraz once kustu
Linamommg Balkizlarim yemekden sonra mamada verıp yatırmam dogru olmazmı acaba tabı aralarında saat farkı ıle
Balkizlarim Linamommg 2 ,5 saat geçmiş ama canım belliki daha hazmedememis mama da ağır olduğu için 💕🤗
Balkizlarim Linamommg kaç saat geçtiğine bağlı canım mesela mama 4 saat tok tutar 💐 yemekte çorbaya sade mi veriyorsun sıvı ya oda en az 2 ,5 3 saat tok tutar tahminimce Bence o dengeyi ayarla 💖
Linamommg Kucukadamimm dokuz bucuk aylık aksam oldugu ıcın yarım kase corba altı yedı kaşık yogurt verdım
Linamommg Balkizlarim haklısın aksam konauunda tecrubesızım ayarla mam lazım haklısın cnm ekmeksızdı aynen sade
Linamommg Noname21 oglen cok verirımdr aksam yarım kase koydum bes altı kasıkta ygurt ben bence saatı ayarlamadım haklısınız