snybzkrt kızlar merhaba,üç gün önce bebeğim doğdu,bazen meme alıyor bazen almıyor özellikle sağ göğsümü hiç almak istemiyor,süt sağma makinem var ne kadar sağmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Kevserzehra snybzkrt benim bebegimde yeni dogdugunda yarim saat tutturmaya calisiyorduk iki kisi zorla. Sonra alisti simdi hemen tutuyor. Benim de gogsumun ucu yoktu.
Belinayyy snybzkrt merhaba canim oncelikle bebegin hayirli olsun. Bende ayni sorunu yasadim bebegime sag gogsumu emzirmekte zorlandim acemilik oste hep solu emzirdim sag tarafi istemiyo diye gogsum oyle sistiki bol kiyaftle bile anlasiliyodu . Sariliktan dolayi yogun bakimda yatiyodum orda hemsire yardim etti zorla emzirerek sag tarafi bosalttik birazda sagdim ama hala sag tarafi ara ara istemiyo zorlada olsa emzirmeyi dene hatta sanki solu emziriyo gibi yapip emzirebilirsin soluna yatirip biraz kaydir yardim alabilcegin biri varsa yardim al . Cok zorlasir senin icin canim. Pes etmeden sag tarafi emzir bunu yasayam biri olarak soyluyorum
MayneymisAltintop Hayırlısı olsun canım öncelikle😊 iki saatte bir yirmi dakika sağmakla başlayabilirsin. Sütün bol olur inş. 🙏🏻
Demirr Merhaba sürekli aynı memeye tutturmayın ve mümkün oldukca emzirin bence bendede sağma makinesini cok az kullandım anneme bıraktıgımda vermesi icin.suan cok kücük sadece size ihtiyacı var. Sabırla emziröeyi deneyin sütünüz fazla ise sağıp stok yapabilirsiniz