Ozlemeslem Selam arkadaşlar, aranızda çalışan ve 2021 doğum parası alan var mı? Kaç para yatıyor acaba?
JackDaniels Ozlemeslem Maaşa göre değişiyor ben 16 bin ₺ aldım. Siz son 3 ayın maaş ortalamasına göre hesaplayacaksınız
fgnrcp2704 minikkuzum22 JackDaniels Ozlemeslem Konu hazır burdan açılmışken paralar ne zamn yatıyor ki ben temmuzda ayrıldım izne 1 ay öncede doğum yaptım ne zaman yatmaya başlıyor
Nidabthn Ozlemeslem benim de 8 buçuk 9 arası birşeydi asgari ücretle çalışıyorum ama paranın tamamı bir kerede yatmıyor toplam parayı üç aya bölerek yatırıyorlar
minikkuzum22 Bulutirem asgari ücretle mi calisiyordunuz? Ve toplammi acaba bu ücret yani doğumdan önce ve sonraki raporun hepsimi
Bulutirem minikkuzum22 toplam bana 3 parça halinde yattı hepsi doğumdan sonra valla ücretsiz izindeydim hiç çalışmadım neye gore hesaplandı bilemem 10 haftalık hamileydim izine ciktigimda 36+3 doğum yaptım sigortam kurtardı şükür 90 günü
Nidabthn fgnrcp2704 yatmış olabilir e devletten takip edebilirsin iş görememezlik ödemesi yazarsan çıkar benim 15 gün içinde ilk para yatmıştı yanlış hatırlamıyorsam
gzdcgn fgnrcp2704 bebek doğduktan sonra sgk’ya gidip başvuru yapıyorsunuz 3 gün içinde yattı ilk posta 3498. 2. Posta son 2 aylık iznim bitince yatacak
JackDaniels fgnrcp2704 Çalıştığınız yerin onaylaması gerekiyor. Eğer e devlete banka tanımlıysa direk hesaba yatıyor değilse pttden alabiliyorsunuz
1prensAnnesii 91817161 o ayrı bir para bu çalışan annelere doğum iznine ayrıldığımız için doğumdan sonra yatıyor
Birprensannesi_ 91817161 bİz eev hanımıyız bacım ondan 🤣 ıkıncı cocukda 400 veriyolar onuda aldım ıkı tane oldukları ıcın 3 de 600 veriyolar 🤣