Tosbiklerinannesi Kızlar gün içerisinde kan şekeriniz düşünce neler tüketiyorsunuz öyle kolay hemen yapılan tatlı tuzlu atıştırmalıklar var mı ?☺️☺️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Tosbiklerinannesi Elma 😬 Diğerleri kilo yapıyor. Havuç,salatalık da iyi oluyor. İstersem başka meyveler. 🙈
Egemenin_Annesi Tosbiklerinannesi ben atistirmaligi yapana kadar Egemen beni yer 😂 atiyorum agzima bir iki caklit oldu bitti 😂
Ssevey Tosbiklerinannesi Şuan yarım ekmeğin içine helvayı koydum yanına da çay götürüyorum atıştırmalık falan kesmiyor 😄😄
Tosbiklerinannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ahahha meyve diyorsun benimde meyveyle hiç aram yoktur 😂
Tosbiklerinannesi Tombikdonerartikcokpahali ahaha dimi ama bende öyle hem vakit yok hemde çok üşeniyorum 🤣🤣🤣
Tosbiklerinannesi Egemenin_Annesi en güzeliii en sevdiğim çikolata diğer atıştırmalıkları yapmaya vaktim yok 🤣🤣
adastra Tosbiklerinannesi Şu an bile kaşık kaşık yiyorum balığın üzerine😂 iki çocukla başka türlü baş edemem birazdan bir de kahve yaparım oh mis 😂
Tosbiklerinannesi adastra ohh afiyet olsun şimdiden dimi bende de var 2 tane çocuk bana da gerek o enerjiden 😂😂