Phtc kızlar sol mememi ancak süt sağma makinesiyle sapabiliyorum, elimle sıktığımda süt çıkmıyor,bebeğim de çok terliyor o mememi emerken, meme ucunda yeterli delik olmadığını düşünüyorum, benzer durum yaşayan varsa ne yapabilirim lütfen yardımcı olun
Kevserzehra Phtc yeni dogdugunda bebegim yarim saat tutturmaya calisiyorduk. Pes etme sakin 1 haftada alisti ucu cikti. Simdi cok rahat tutuyor
Phtc Nehirkayra sağ mememi sıkınca süt geliyor,fakat sol mememi ancak sağma Makinesinde sayabiliyorum,elimle sıktığımda gelmiyor,meme başında yeterli delik olmayabilir mi
Phtc Demirr uç var fakat ben elimle sıkınca süt çıkmıyor ancak makineden sağabiliyorum neme başında yeterli delik olmayabilir mi
Phtc Kevserzehra ben ucunda yeterli delik olmadığını düşünüyorum, memeyi tutuyor ama emerken çok zorlanıyor ter basıyor
Nehirkayra Phtc canım zannetmem bence bebek tutmadığı için sütün tam inmemiş o göğsüne çünkü hiç bir makine bebek gibi çekemez. Uyurken uyanıkken sanki emzik gibi sürekli ver o göğsü. Yada makine ile sağ süt gelince bebeğine ver göğsünü kanalları açılsın. Süt geç geldiğinden uğraşmıyordur bebeğin. O göğsüne sut mesajı yap. Bide ilk emzirdigimde göğsümün ucunda ic kısmında bi pütürtü fark etmiştim. Sonra bu ne ki diye biraz sıktım o bölgeyi bi patlama sesi geldi kulağıma meğer oradaki sut kanalım tikaliymis o kanaldan süt gelmiyormuş sen o göğsünü masaj yaparak ve dedigim gibi sağıp süt gelince bebeğine vererek ac biraz.