Rumeysahmetuna Merhabalar bebeğim 34 haftalık doğdu anne sütü almadı mama veriyorum , aptamil aldım sevmedi bebelac gold aldım kabızlık yaptı şu an hip kullanıyorum hipp kullananlar nasıl bebeğiniz kilo aldj mı zayıf doğduğu için kilo aldırsın istiyorum
melike5461 Rumeysahmetuna kilo almasını istiyosan hipp kullanma cnm araştır istersen tüm anneler kilo sorunu yaşamış hipte. Aptamili bırakman iyi olmuş oda çok şekerli ve aşırı gaz yaptı benim kızıma ben şuan SMA optipro kullanıyorum çok memnunum kucağıma aldığım anda gazı çıkıyo sindirimi kolay ve anne sütüne yakın doktor önerdi 🙋🏻♀️
Nisa37sufu57 Rumeysahmetuna bende hipp kullanıyorum gayet memnunum kilo yapıyor bebekten bebeğe farkedebilir bilemem ama en iyisi hipp bence
Esmnurakyurekk Ben hipp kullandıktan sonra başka mamaya geçince bebek kusmaya ve mukuslu kaka yapmaya başladı. Hipp asla doyurmuyor. Sürekli mama vermeniz gerekiyor. Normal mama bir hafta gidiyorsa hipp 3 gün gidiyor. Bizde kabızlık vs yapmadı ama hiç memnun kalmadım. Fiyatını hakeden bir mama değil bence.