ZeynebimHavvanurum52 Merhabalar hanımlar .. bebeklerinize kullanıp memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz düz kafa yastığı var mı 4 aylık kızıma alacağım. Kafasının arkasında düzlük oluştu .
cekoslavakporseleni ZeynebimHavvanurum52 yastık önerim olmamakla birlikte şunu söylemek istiyorum ki sakın üzülme düzeliyor 💕🙏🏻 ben çok kafama takıyordum oğlumda tortikolis yüzünden kafasının sağ tarafı düzleşti aşırı yamuk gözüküyordu kafası😢 tortikolis tedavisi ve kendisi dönmeye başlayınca kafası kendiliğinden düzeldi. Çocuk hareketlenip devamlı yatmaktan kurtulduğunda zamanla kendi kendine geçiyor. Benimki asla geçmeyecek gibiydi ama geçti 🙏🏻 şu an 7.5 aylık 💕
Kbrozmn https://ty.gl/4478c25ev7 Aynı durum bizde de oldu bu yastığı kullanmaya başladım 1 haftadır işimize yarayacak gibi bakalım inşallah🤷🏻♀️
ZeynebimHavvanurum52 cekoslavakporseleni maşallah sağlıkla büyüsünler inşallah 🥰🌸benim kızım da doğduğunda 1 hafta yoğun bakımda yattı bi tarafa yatmaktan o taraf düzleşmiş resmen şimdi de kafasının arka kısmı düz oldu . teşekkür ederim ☺️