-Buse- Selam😂🌸cok uzak biryere gitmiyorum bi alt katıma tasınıyorum bugun evin boyası bitiyor yarın temizliğini yapıcam ama gelelim ıvır zıvır tabak çanak toplama işlerine nasıl yapmam lazım bi odayı indirince hemen diyeyimmi yoksa herseyimi hemen indireyim aklım cok karısık siz olsanız nasıl yapardınız ?
Ozge8_ -Buse- hepsini birden indirırsenız ısın ıcınde cıkamazsanız en zoru mutfak mutfakdan baslayım derım
Aliye07 -Buse- Eğer çok acil taşınman gerekmiyorsa ben olsam oda oda taşırdım, hem senin için kolaylık olurdu ve karışıklık ortadan kalkar. 😊
-Buse- Ozge8_ en zoru mutfak ama bi günde indiremezsek ne yiyecegiz😂😂yemek odası kızımın odası oturma odasından baslasam olmazmı ya🙈
-Buse- Aliye07 ya acil gerekmiyo cıkaran eden yok zaten bina aynı adamın ben bi altım daha iyi olur diye düşündüm en üst kattayım zamanım var ama ben acele ediyorum😂
Aliye07 -Buse- Kız ne acele ediyon,çıkaran da yokmuş sonuçta 😂 kan ter içinde kalmak ve günlerce bel ağrısı çekmek istemiyorsan sindire sindire yapman en iyisi. 😂
Aliye07 -Buse- Valla bişey diyemeyeceğim,en iyisini kendin bilirsin😂 bari çok karışık olan (hepimizin olduğu gibi) mutfaktan başla da bari işin hızlıca görülsün, orası insanın ömründen ömür alıyor. 😂 Allah kolaylık versin. 🤗
Barlasb10 Önce mutfağı taşıyın muhtemelen aynıdır dolaplar falan tek tek dolapları taşırsanız çok rahat olur hemen de biter zaten beyaz eşyalar hemen kuruluyor not: çapraz daire taşınan biri 😁
Barlasb10 -Buse- ilk beyaz eşyaları götürdük sonra dediğim gibi dolap dolap mutfağı taşıdık bi kutuya dolaptaki her şeyi koydum gidince aynı düzende yerleştirdim hepsi akşama kadar bitmişti toplam 2 gün sürdü sadece eşim ve ben yaptık 🙃
monaroza1 -Buse- Ben de bir üst katıma taşınmıştım gündüzden mutfağın her şeyini topladım akşam da oraya çıkarıp yerleştirdik hepsini ertesi gün de mobilyalar taşındı sabahtan akşama kadar biz dizdik yerleştik bir günlük yemekte atıştırmalık idare ediliyor 🌸